- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Amellett hogy anno én végig a metro/modern UI ellen voltam, már Lumia 800 telefonom van, de mentségemre szólva én is csak a WP7.8 fix érkezésének tudatában, kvázi az update előtt pár héttel döntöttem a készülék mellett. Ehhez még annyit, hogy appokban a iOS agyonüti fél kézzel, maga az UI nekem már abszolút bejön. Végre eltűnt a féloldalassága és sokban javúlt a testreszabhatósága.
A W8-hoz mint asztali operációs rendszerhez tartozó UI viszont továbbra is negatívum számomra, így maradtam a W7 mellett. Véleményem szerint a hiba nem csak abban van, hogy ez az UI nem billentyűzet-egér párosra lett kitalálva/optimalizálva, hanem abban is, hogy a Microsoft kvázi semmit se tett annak az érdekében, hogy a Surface mintájára a nagyobb OEM gyártók kezét fogja egy az új UI-hoz optimalizált jövőbemutató érintőképernyős asztali PC megalkotásához. Készítettek egy érintőképernyőre kitalált UI-t, amit kötelezővé tettek, de nem csináltak hozzá illeszkedő hardvert. Az érintőképernyős PC-k kivétel nélkül nélkülözik az ergonómiát, így maga az UI bénának tűnik, arról nem is beszélve hogy a legtöbb W8 nem is érintőképernyős PC-n fut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest