Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Az év játéka. Azt hiszem ezen avatárral kevésbé elfogult kijelentés, ugye?
Igaz, ha kijön a StarCraft 2 akkor még van esélye ledönteni nálam az idei trónról. -
mad1
veterán
válasz
(Darkwood) #24 üzenetére
Nagyon varom,sok idot nem igenyel,az alapok mar meg vannak
-
Findzs
addikt
ebben az évben még nem játszottam jobb gaméval
király nagyon, jöhetne egy 2. rész
-
(Darkwood)
őstag
Én már teljesen kijátszottam és jó volna egy második rész is!
-
"zóta meg jönnek az újdonságok és max 1-2órákat játszok velük egyhuzamban és így is 2-3 nap alatt kivégzem őket
pl call of juarez2 is jó volt, de ilyen tempóban 3 nap volt talán..."
Nem értem mi a gond ezzel. A fejlesztők tudják, hogy nincs időd, és ha hosszú játékokat készítenének, nem lenne rá időd végigjátszani és nem lenne sikerélményed. Szóval a fejlesztők igenis gondolnak a te jólétedre.
Természetesen csak poén volt.
Nunder: a Steam-ről is lehúzható a demo
-
Nunder
őstag
Innen már lehet is tölteni a demo-t, ha valaki még nem tette meg. Addig pedig semmi nyilatkozat, mert képekből nehéz levonni a következtetést. 26MB szerintem mindenkinek belefér.
-
mephi666
nagyúr
akkor kell
régen gyakran volt, hogy reggeltől estig játszottam ugyanazzal... (már amikor megtehettem) pl half life, deus ex, dia1-2, warcraft és társai... azóta meg jönnek az újdonságok és max 1-2órákat játszok velük egyhuzamban és így is 2-3 nap alatt kivégzem őket
pl call of juarez2 is jó volt, de ilyen tempóban 3 nap volt talán...
örülnék, ha ez addiktív lenne, mert akkor nem velem van baj, hanem tényleg gyenge játékokkal van tele a piac...
habár a zuma tényleg függőséget okozott, mert asszonyt sem lehetett róla pár hónapja lerobbantani... (akkor néztem újra a keresztapa trilógiát, mert esély nem volt a gépet megközelíteni)
egyébként soha nem játszik a gépen, de ennek a cégnek a másik játéka "csak" ennyire lett addiktív...
-
mephi666
nagyúr
jah... hogy ez ilyen játék?
eddig a neve alapján nem követtem figyelemmel, de ütősnek tűnik... be kell szereznem
-
juliabrilke
veterán
Brains!
Remélem ki tudnak találni még pár új dolgot bele és akkor nem lesz gond.
-
törölt tag
The zombies are coming... again... brains!
-
divrapier
tag
van demoja, ki lehet próbálni. Kegyetlen jó, márha bejön a stilus, teljesen érthető, ha valakinek nagyon nem tetszik. De ezt tényleg csak kis játék után érdemes megitélni. Szerintem nagyon jó.
Több tucat növény, sok különböző zombi, ezek mindegyike más-más taktikát kiván. Rakás minijáték. És akkor még a kertről nem is beszéltem, ami később lesz elérhető... -
hétalvó
addikt
mocskos jo jatek egy hetig ott fogott a gep elott, mire nagyjabol kiforgattam
csak jonnek es jonnek benne a poenok es a jobbnal jobb otletek.
A `zen garden`-em nem volt fullos
Vigyazni kell benne nehogy egy zombi megegye az agyadat
-
fogtunder
nagyúr
egyhangú popcap játék nincs.
-
plus44
veterán
És közel sem az. Minden pálya végén újabb "kártyát" kapsz, amivel újabb és újabb növényeket rakhatsz le. Van sötét pálya ahol nem kapsz automatikusan napocskát, hanem termelned kell. Egy-egy szakasz végén vannak egyéni küldetések, mikor egy szalagon jönnek a találomra kiválasztott kártyák és azzal kell végigvinned az adott pályát. Vannak nehezítések, pl. a pálya felét sűrű köd fedi, amit majd később lámpával és/vagy propeller-növénnyel el lehet fújni egy darabig. Van olyan, ahol tök sötétben mész, és csak néha villan fel a fény, úgy 5 másodperce, szóval nagyon nem lineáris és egyhangú. Ha ez nem lenne elég vannak mini game-ek és puzzle-ök, plussz Survivor módot is kiválaszthatsz, bár ott még nem tartok. Egyszóval egy nagyon szuper játék, ajánlani tudom.
(van bolt ahonnan vehetsz pénzért újabb, ritka kártyákat, és története is van a dolognak, az ellenfelek igen változatosak s egynémelyikük igen erős is.)
-
twollah
nagyúr
Eleg egyhangu egy jateknak tunik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Konfig Pentium G4400 16GB DDR4 120GB SSD GTX1050Ti 4GB!
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest