Hirdetés
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- FlexStrike lesz a neve a Sony arcade jellegű kontrollerének
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
woros
őstag
A Sonic Mania-t jobban várom mint ezt és nekem a 2D-s Sonicok mindig is jobban tetszettek. Nagyon Mario és Sonic rajongó vagyok amúgy.
Egyedül a Sonic Adventures DX-et és a Sonic Heroes-t vittem végig ami 3D-s volt.
-
Xaels
félisten
Dreamcastem soha nem volt. Voltak különféle konzoljaim a PC mellett, de az kimaradt. Annak idején amikor még idézőjeles harc volt Mario és Sonic között akkoriban a sünt jobban bírtam. 2D-ben ragadtam, pár éve valamelyik 3D-st próbáltam de nem jött be és szerintem nem áll neki jól.
-
dabadab
titán
"Lehet én vagyok már túl öreg, de ez az ideodapattogás, rohanokmintahülye, játékmenet nálam azonnal instant kuka kategóriába van."
Akkor ez nem neked készült: a Sonic mindig is a sebességről szólt.
"Mi értelme ennek a 2 perc alatt kiszaladok a pályáról, jöhet a következő pálya ----> végigrohanok 2 perc alatt jöhet a kövi pálya
??"
Érdekességképpen: a Super Mario Brosban (ami egy hagyományos, belassult platformer) nagy átlagban kb. 25-30 másodperc alatt lehet végigérni egy pályán.
-
XuChi
addikt
Nem csak Te gondolod így. Mobiltelefonra még azt mondom ok, de ezt PC, PS4, XBOX-ra, kiadni ebben a formában
Lehet én vagyok már túl öreg, de ez az ideodapattogás, rohanokmintahülye, játékmenet nálam azonnal instant kuka kategóriába van.
Gyerekként is utáltam a Sonic "rohanós" játékmenetét. Mi értelme ennek a 2 perc alatt kiszaladok a pályáról, jöhet a következő pálya ----> végigrohanok 2 perc alatt jöhet a kövi pálya
??
-
Xaels
félisten
Szerintem ez borzalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One mobilszolgáltatások
- Call of Duty: United Offensive
- Linux kezdőknek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!