- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
pusszycat #10 üzenetére
Annak a rablásnak, amit szolgáltatásnak neveznek azért nem nehéz alávágni tegyük hozzá.
A sávszél tizedét adják dupla áron, szóval a kvázi hússzoros ár mellett fejlesztés a nagy semmi, ha nincs konkurencia. Én is hálát adok, hogy itt pont van Digi, különben csak a coaxos szar lenne nekem is dupla áron mint pár utcával odébb.
A tonhal meg a többi... kalap szamócát nem ér. Kiszámíthatatlan mikor megy el órákra, de legalább méreg drága. -
Snoop27
őstag
válasz
pusszycat #10 üzenetére
Ugyanez volt a strartégiája anno itt erdélyben is, s a konkurenseknek nagyon nem tetszett. Amíg a konkurencia bérletei 10 eurónál kezdődtek addig a digi 3 euróért adott mindent IS. Szvsz nincs ezzel gond, kicsit felkavarja az állóvizeket. Kb. 5 éve vagyok előgfizető (net, tv, telefon) s sosem volt még bajom velük. Talán annyi, hogy eleinte gyenge volt itt-ott a jel de azóta már sokat fejlődtek.
A cég tulajjal kapcsolatban néhány érdekesség : az utolsó róla készűlt fotó kb. 12 éves, kevesen tudják hogy néz ki, visszavonúlva, egyszerűen él. Anno mikor kezdte az egészet (Nagyváradon volt a TVS nevű cége ) volt, hogy nekiállt sepregetni az üzletet, senki nem tudta ki ő, csak utólag derűlt ki. Nem egy tipikus milliárdos.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az újabb büntetést eljárási bírságnak hívják.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ASUS 18W USB ADAPTER
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest