- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Itt ezt írják:
"Although PRAM has not yet reached the commercialization stage for consumer electronic devices, nearly all prototype devices make use of a chalcogenide alloy of germanium, antimony and tellurium (GeSbTe) called GST. The stoichiometry or Ge:Sb:Te element ratio is 2:2:5. When GST is heated to a high temperature (over 600°C), its chalcogenide crystallinity is lost. Once cooled, it is frozen into an amorphous glass-like state and its electrical resistance is high. By heating the chalcogenide to a temperature above its crystallization point, but below the melting point, it will transform into a crystalline state with a much lower resistance. The time to complete this phase transition is temperature-dependent. Cooler portions of the chalcogenide take longer to crystallize, and overheated portions may be remelted."
(Ha jól értem, nincs is benne Si, csak "üvegszerű".)
Devid_81: Én sem hallottam még a kifejezést, de nem annyira fájt valami újat tanulni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Stellar Blade
- Router gondok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vallás
- Google Chrome
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest