Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
John Fowler
tag
"legtöbbször már az is elég, ha nem nézed teljesen hülyének a fejlesztőcsapatot. nyilván végigvettek minden felmerülő szempontot."
Bevallom hogy elfogult vagyok, de sajna számos rossz tapasztalat késztet erre.
Épp az általad leírt dolgok hiányát látom az ms-termékek jó részévnél. Sokszor teljesen átgondolatlannak tűnnek, ami persze nem feltétlenül jelenti azt hogy a programozógárda volt a hülye; lehet hogy az érintett feature-t marketing, vagy design, vagy egyéb "stratégiai" okokból erőltették rájuk; ezt mi nem tudhatjuk, de az eredmény szempontjából végülis mellékes.Ez engem mint vevőt bosszant. (Igen, megvettem. Megbántam. De nem tudom megkerülni. És ez mégjobban bosszant.)
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Nők, nőügyek (18+)
- Bittorrent topik
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő számítógép PC Játékra! I7 6700 / 16GB DDR4 / RX 570 8GB / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest