Új hozzászólás Aktív témák
-
Olajka02
aktív tag
válasz
Restless19 #36 üzenetére
Na arra én is kíváncsi leszek!
-
Olajka02
aktív tag
válasz
Restless19 #32 üzenetére
Tessék...
[link] -
fojuzer
aktív tag
Ezek szápek jók.Igaz csak olvasni,képet nézni tud a legtöbbünk.Lévén mind-mind meghaladja még az éves megélhetési Kts-get is fenticuccokára! Ezek nem a NÉP napi szin ten éldegélök nek szánt valamik.Gazdagékat meg eddig sem az ÁR árdekelte.Azért kellenek ezek is,hiszen nem mindenki Csoro kis nagy gazdag emberkékböl állo hazánkban.((hajrá rokon-mutyis föal vezetök)9
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Restless19 #30 üzenetére
Jogos, mondjuk ugye aki nem játszik, az egyértelmű, h nem TN-t fog venni
Bár, ha játszanék sem TN-t vennék az tuti
-
Restless19
tag
válasz
FoxiestFox #31 üzenetére
biztosan van már IPS-be is olyan aminek jó a válasz ideje de még nyugat europai pénztárcával is sok lehet az ára
-
200k fölött egy fostos tn panelért, lulz.
Lehet 36436173 Hz, meg akármilyen sync, 40gigapixelen, ez akkor is lulz szerintem.
Iiiigen, tudom, tn jobb gamer monitornak a válaszideje miatt, de mégis, meh -
Restless19
tag
Én is szívesen cserélném a PLS paneles 27" Samu monitor/tv-m de 4kilo az 4kilo a TN paneles gamer monitort meg inkább hagyjuk nem hiszem hogy ennyivel drágább az ips panellel szerelt változat
-
krealon
veterán
Nem veletlenul ilyen olcso a A Toshiba Q300 SSD.
Az uj 3bit/cella (TLC) sokkal kevesebb irasi ciklust visel el, mint az MLC-s elodei, radasul a teljesitmenye (a folyamatos atviteletol eltekintve) pocsek.Operacios rendszer ala rossz valasztas. Adattrarnak, nagy fajlokhoz "elmegy", viszont adattarnak egy HDD koltseghatekonyabb.
Szoval csak ovatosan a budget kategorias SSD-kkel, mert az nagyon beszedes, ha valaminek csak egy parameteret emlitik meg (ar). -
zsola32
őstag
örvendetes, hogy mennek lefelé az SSD árak.
nekem is van 2 Samsung ha jól számolom pont 2szeres áron vettem (128gb)
-
Olajka02
aktív tag
válasz
Kronos3000 #21 üzenetére
Iponon pont volt egy ilyen összehasonlító teszt a napokban (kb 15-20 ssd), nézz utána.
-
M107
addikt
Foramax Intel Game Premium PC DDR4 V4
Bruttó 230.000 Ft jön ki ház+táp nélkül jó legyen benne a táp de egy sokkal jobb ctg 600 17000 Ft Br
247.000 Ft, 299.000 FtTúlárazott.
+ I7 minek hozzá a legerősebb komponens, Gtx 4 GB 960 mellé akkor inkább, I5 GTX 970 vagy R9 380 4GB esetleg, de akkor már tényleg 300 ropi felett vagyunk 8 GB R9 390. -
Kronos3000
senior tag
DeepCool táp egy sok száz ezres konfigba.... gratulálok....700W-os Xilence táp 19500ft-ért.... mintha bulvár híreket olvasnék..... van aki pénzt ad ilyenekért?
A SanDisk Z400s -el régóta szemezgetek,rosszat még nem olvastam,amit láttam tesztek se rosszak,az ára is megy egyre lejjebb,jó lenne egy ph-s teszt a ma kapható olcsó ssd-k többségéről. -
Egzee
őstag
az egész jó gépem kevesebbe kerül újonnan mint ezek monitorok bármelyike... vicc!
-
Ez a Toshiba SSD elég jónak néz ki.
-
jedis
senior tag
Igen, van egy PBP menüje a monitornak, ami lehetőséget ad, két külön bemenet egyidejű megjelenítésére úgy ,ahogy az az általad linkelt képen van. De én csak úgy szoktam kihasználni a 21:9-et, hogy két böngészőt "manuálba" egymás mellé rakok ( ugyan úgy ahogy a linkelt képeden ), és az ölemben ülő 3 éves fiam, az egyiken nézi a gyutubon a TomPetit, a másikon meg apa irkálja a f.szságait a PH-n .
-
Borbeee87
csendes tag
Ezeknek a monitoroknak biztos van értelme?
Brutális az ára, cserébe biztos jók, de milyen vas kell ahhoz a 165 Hz-hez 1440p meg 2160p felbontáson? -
Az Asus monitorok valóban nagyon szépek,hátrányuk a G-Sync és a nagyon magas ár.
-
Beri78
őstag
Ezek az asus monitorok nagy szepek. Kicsit mehetne lefele az ar....
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #2 üzenetére
Azért a belseje sem megvetendő...
-
thomeef
őstag
-
A MyKronoz-nál vigyázni kell a WP támogatással. Nemrégiben még pont arra nem volt jó, amire igazán nagy szükség lenne már a WP piacon: nem jelezte sem a bejövő hívásokat, sem az értesítéseket. Az, hogy telefonon tudom szemlélni, mennyit léptem aznap, nem nagy trüváj, bármelyik olcsó Fitbit megoldja. A hívásértesítés már más tészta, azért elég mélyen a zsebbe kell nyúlni, ezen a terepen jönne jól egy olcsó versenyző, hogy leverje az árakat.
-
thomeef
őstag
Ezek a 21:9-es monitorok nagyon csábítóak, remélem rövidesen ésszerű határokon belül lesz áruk is, és akkor lesz mire cserélni a "kis" P2414H-t
Mondjuk az tuti hogy nem Asus, és nem gamer monitor lesz, az Lg 21:9-es felhozatala nagyon szimpatikus
-
Szép a külleme az Acer notebookjának.
-
lsc
nagyúr
A pcx nyereményjátéknál a felsoroltakat értékelték, nem azok voltak a nyeremények.
Hogy on is legyek, az az acer noti adatok alapján nem is rossz, kíváncsi lennék a hűtés hogy bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Gamer monitorok, konfigurációk, okosórák, tápegységek és sok más érdekesség a Hazai Pályában!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest