Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Apple notebookok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Unigine Superposition Benchmark
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olajka02
aktív tag
válasz Restless19 #36 üzenetére
Na arra én is kíváncsi leszek!
-
Restless19
tag
Jó majd ha lesz Gsync-be is ( vagy lehet hogy már van ) és használtan jó áron hozzá lehet jutni cserélve lesz de elsőnek a pascalos gpuk-ra várok
Mentally sick, I'm meant to be rich But I'm the opposite, I pop the 5th and empty the clip No smile and the fucked up grin Profile with the scuffed up timbs Past the point of no return Blast the joint, ignore the burns Lost contact with reality Psychosis who the fuck wanna battle me!
-
Olajka02
aktív tag
válasz Restless19 #32 üzenetére
Tessék...
[link] -
fojuzer
aktív tag
Ezek szápek jók.Igaz csak olvasni,képet nézni tud a legtöbbünk.Lévén mind-mind meghaladja még az éves megélhetési Kts-get is fenticuccokára! Ezek nem a NÉP napi szin ten éldegélök nek szánt valamik.Gazdagékat meg eddig sem az ÁR árdekelte.Azért kellenek ezek is,hiszen nem mindenki Csoro kis nagy gazdag emberkékböl állo hazánkban.((hajrá rokon-mutyis föal vezetök)9
föolvaso
-
Scholes9
nagyúr
válasz Restless19 #30 üzenetére
Jogos, mondjuk ugye aki nem játszik, az egyértelmű, h nem TN-t fog venni Bár, ha játszanék sem TN-t vennék az tuti
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Restless19
tag
válasz FoxiestFox #31 üzenetére
biztosan van már IPS-be is olyan aminek jó a válasz ideje de még nyugat europai pénztárcával is sok lehet az ára
Mentally sick, I'm meant to be rich But I'm the opposite, I pop the 5th and empty the clip No smile and the fucked up grin Profile with the scuffed up timbs Past the point of no return Blast the joint, ignore the burns Lost contact with reality Psychosis who the fuck wanna battle me!
-
félisten
200k fölött egy fostos tn panelért, lulz.
Lehet 36436173 Hz, meg akármilyen sync, 40gigapixelen, ez akkor is lulz szerintem.
Iiiigen, tudom, tn jobb gamer monitornak a válaszideje miatt, de mégis, meh -
Restless19
tag
Én is szívesen cserélném a PLS paneles 27" Samu monitor/tv-m de 4kilo az 4kilo a TN paneles gamer monitort meg inkább hagyjuk nem hiszem hogy ennyivel drágább az ips panellel szerelt változat
-
krealon
veterán
Nem veletlenul ilyen olcso a A Toshiba Q300 SSD.
Az uj 3bit/cella (TLC) sokkal kevesebb irasi ciklust visel el, mint az MLC-s elodei, radasul a teljesitmenye (a folyamatos atviteletol eltekintve) pocsek.Operacios rendszer ala rossz valasztas. Adattrarnak, nagy fajlokhoz "elmegy", viszont adattarnak egy HDD koltseghatekonyabb.
Szoval csak ovatosan a budget kategorias SSD-kkel, mert az nagyon beszedes, ha valaminek csak egy parameteret emlitik meg (ar). -
zsola32
senior tag
örvendetes, hogy mennek lefelé az SSD árak.
nekem is van 2 Samsung ha jól számolom pont 2szeres áron vettem (128gb)
-
Olajka02
aktív tag
válasz Kronos3000 #21 üzenetére
Iponon pont volt egy ilyen összehasonlító teszt a napokban (kb 15-20 ssd), nézz utána.
-
M107
addikt
Foramax Intel Game Premium PC DDR4 V4
Bruttó 230.000 Ft jön ki ház+táp nélkül jó legyen benne a táp de egy sokkal jobb ctg 600 17000 Ft Br
247.000 Ft, 299.000 Ft Túlárazott.
+ I7 minek hozzá a legerősebb komponens, Gtx 4 GB 960 mellé akkor inkább, I5 GTX 970 vagy R9 380 4GB esetleg, de akkor már tényleg 300 ropi felett vagyunk 8 GB R9 390.[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Kronos3000
senior tag
DeepCool táp egy sok száz ezres konfigba.... gratulálok....700W-os Xilence táp 19500ft-ért.... mintha bulvár híreket olvasnék..... van aki pénzt ad ilyenekért?
A SanDisk Z400s -el régóta szemezgetek,rosszat még nem olvastam,amit láttam tesztek se rosszak,az ára is megy egyre lejjebb,jó lenne egy ph-s teszt a ma kapható olcsó ssd-k többségéről.Wasabi...
-
Egzee
őstag
az egész jó gépem kevesebbe kerül újonnan mint ezek monitorok bármelyike... vicc!
-
MrPetya19
addikt
Ez a Toshiba SSD elég jónak néz ki.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
jedis
senior tag
Igen, van egy PBP menüje a monitornak, ami lehetőséget ad, két külön bemenet egyidejű megjelenítésére úgy ,ahogy az az általad linkelt képen van. De én csak úgy szoktam kihasználni a 21:9-et, hogy két böngészőt "manuálba" egymás mellé rakok ( ugyan úgy ahogy a linkelt képeden ), és az ölemben ülő 3 éves fiam, az egyiken nézi a gyutubon a TomPetit, a másikon meg apa irkálja a f.szságait a PH-n .
Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
nagyúr
Nem furcsa az a képernyőarány? Sima böngészésnél nem rossz hogy tényleg csak középen van egy vékony sáv a többi kihasználatlan terület? Vagy már dupla osztással csináljátok?
Erre gondolok pl. Megoldható? Könnyen használható?
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
jedis
senior tag
+1
Nekem is már több mint egy éve, egy 29-es LG-m van , igaz csak 2560x1080 -as felbontású, de nekem minden téren hozza a tökéleteset ( film; net; game )
más:
"akárcsak a két 8+2 tűs csatlakozóban végződő grafikus kártyás köteg"
6+2 lesz azHa az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
Borbeee87
csendes tag
Ezeknek a monitoroknak biztos van értelme?
Brutális az ára, cserébe biztos jók, de milyen vas kell ahhoz a 165 Hz-hez 1440p meg 2160p felbontáson? -
veterán
Az Asus monitorok valóban nagyon szépek,hátrányuk a G-Sync és a nagyon magas ár.
duree54
-
Beri78
őstag
Ezek az asus monitorok nagy szepek. Kicsit mehetne lefele az ar....
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
válasz Luck Dragon #2 üzenetére
Azért a belseje sem megvetendő...
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
thomeef
őstag
Ha megnézed a cikkben lévő 21:9-es asus-t, akkor látod hogy 34", 3440x1440-es felbontás. So én valami ilyesmit szeretnék, nagyon dícsérik ezeket a paneleket, és a méret+felbontás is ütős, de szerintem csak 2-3 év múlva
(#6) -szabi Minden csak idő kérdése...
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
veterán
A MyKronoz-nál vigyázni kell a WP támogatással. Nemrégiben még pont arra nem volt jó, amire igazán nagy szükség lenne már a WP piacon: nem jelezte sem a bejövő hívásokat, sem az értesítéseket. Az, hogy telefonon tudom szemlélni, mennyit léptem aznap, nem nagy trüváj, bármelyik olcsó Fitbit megoldja. A hívásértesítés már más tészta, azért elég mélyen a zsebbe kell nyúlni, ezen a terepen jönne jól egy olcsó versenyző, hogy leverje az árakat.
-
thomeef
őstag
Ezek a 21:9-es monitorok nagyon csábítóak, remélem rövidesen ésszerű határokon belül lesz áruk is, és akkor lesz mire cserélni a "kis" P2414H-t Mondjuk az tuti hogy nem Asus, és nem gamer monitor lesz, az Lg 21:9-es felhozatala nagyon szimpatikus
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Szép a külleme az Acer notebookjának.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
lsc
nagyúr
A pcx nyereményjátéknál a felsoroltakat értékelték, nem azok voltak a nyeremények.
Hogy on is legyek, az az acer noti adatok alapján nem is rossz, kíváncsi lennék a hűtés hogy bírja.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple notebookok
- Tesla topik
- Óvodások homokozója
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.