2017. október 17., kedd

Útvonal

Tesztek » Hazai Pálya rovat

Újdonságok, akciók a hazai piacon

Gamer monitorok, konfigurációk, okosórák, tápegységek és sok más érdekesség a Hazai Pályában!

Hirdetés

Asus ROG monitorokA cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Az Asus ROG, vagyis Republic of Gamers termékcsaládja évekkel ezelőtt az alaplapok világában jelent meg először, majd meghódította a grafikus kártyákat, játékos kiegészítőket, notebookokat, sőt ma már hangkártya és egyre több monitor is kapható a jellegzetes, vörös-fekete színvilággal és marcona vonalvezetéssel. A monitoroknál jellemzően nagyméretű, komoly felbontású, játékosoknak szánt modellekről ezek. Az Asus ROG Swift PG278Q például 27 hüvelykes, villódzásmentes háttérvilágítású TN+film paneljén 2560x1440 pixel sorakozik, maximális képfrissítési frekvenciája 144 Hz, és támogatja a 3D-s megjelenítést. A DisplayPort képbemenet mellett két USB 3.0 portja is van, vételára pedig három év garanciával 224 100 forint.

Az NVIDIA G-Sync technológiáját támogatja a ROG Swift PG279Q és PG27AQ modell. Mindkettő 27 hüvelykes, villódzásmentes háttérvilágítású IPS panellel bír, viszont az előbbinek 2560x1440, míg utóbbinak 3840x2160 pixel a felbontása. Fejlett, tág határok között állítható az állványuk, ellátták őket két kis hangszóróval, a HDMI és DisplayPort képbemenet mellett pedig két USB 3.0 csatlakozó is került rájuk. A ROG Swift PG279Q három év garanciával 276 000 forintért vihető haza, a ROG Swift PG27AQ-ért pedig valamivel többet, 289 900 forintot kell kifizetni.

A legfrissebb és leglátványosabb Asus monitor a ROG Swift PG348Q. Képátlója 34 hüvelyk, oldalaránya pedig 21:9, tehát extraszéles, ráadásul ívesen hajlított megoldásról van szó. A felhasznált villódzásmentes háttérvilágítású IPS panel 3440x1440 pixel felbontású, és támogatja az NVIDIA G-Sync technológiáját. A képet ezúttal is HDMI vagy DisplayPort csatlakozón lehet a monitorra küldeni, USB 3.0 aljzatból négy van, és a két kis hangszórót sem hagyták ki. Az Asus ROG Swift PG348Q monitor nem éppen olcsó: három év garanciával 430 000 forintot kóstál.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

 • Laza tél, friss hardver

  Többek közt XFX grafikus kártyákat, Skylake-es konfigurációkat, okos eszközöket és hangszórószettektet mutatunk a hazai kínálatból.

 • Új vasak január végén

  Processzorakciót, Wi-Fi-s és okos eszközöket, monitorokat, notebookokat és más érdekességeket mutatunk a hazai boltok terítékéről.

 • A hardverpiac nem alszik téli álmot

  Hűtéseket, házakat, tápot, adattárolókat, monitorokat és érdekes notebookokat gyűjtöttünk össze.

 • Hardverek a zimankóban

  Új hűtős márkát, monitorokat, okos kütyüket, érdekes notebookokat és sok mást válogattunk össze az aktuális piaci kínálatból.

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.