- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP notebook topic
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Most őszintén, neked jobb lenne a HD38XX / HD48XX szériát idéző MSI-s korszak? Ugyanaz a típus 2-3-4 változatban is volt, és semmi nem utalt arra, melyiket kapod. Itt legalább odabiggyesztik, hogy rev.n.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
lizRRR
őstag
-
lizRRR
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #32 üzenetére
Nekem ilyen hüti a gépemet ..)
Az én kedvencem ugyanis a hagymásbab... :)
-
Archer
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #29 üzenetére
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
lizRRR
őstag
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
A következőn mi lesz? Egész kílmarendszer...?
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
ppeterka
csendes tag
Basszus, milyen név már ez a NEC Proadlizer? Valami csúnya füvezős parti eredménye... Még egy pár szippantás, és konkrétan Parizer lett volna a neve...
-
eziskamu
addikt
válasz TESCO-Zsömle #23 üzenetére
Nem, ez még a CCCP-s űrtechnika. Egy porszívó, amivel festeni is lehetett
falat, már akinek sikerült[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
-
Peter13
senior tag
Bevallom a kép láttán én először azt hittem hogy ez egy két GPU-s kártya. Ha csak egy árva GPU-t kell hűteni ennyi mindennel, akkor szerintem olyan halk lesz hogy le lehet venni a ház oldalát
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
-
wednesday
őstag
Szerintem meg előnyösebb ez a felépítés (mikor a VGA-ra tolja közvetlenül a levegőt), mint a kifúvós. Legalábbis nálam, mindig hűvösebbek és csendesebbek voltak az ilyen VGA-k. A meleg levegő eltávolítására a ház hűtését kell használni, elől szív hátul fúj.
-
Recon666
Közösségépítő
Jól néz ki.
-
kyle23
tag
Nekem ilyenem van csak ugye még a rev.1 verzió. Egy CM 690-ben csücsül és teljesen hangtalan. A háznak csak a front ventijét hallani, mert kb 40 cm-re van a gép tőlem. Itt semmi panasz nincs rá.
-
-
CptMisi
őstag
Nekem egyáltalán nem melegedett semmi a hűtéscsere után. Arról meg nem is beszélve, hogy csinálhatok bármit, nem hallani semmit. Persze van ventilátor a házban, ami szerintem jobb szellőzést biztosít, mint egy kis rés a kártya hátulján. Nem egy dobozba kell berakni, ref.hűtéshez is kell szellőznie a háznak.
V.Dave: nekem 2 ventilátor minimumra szabályozva hangban és hőfokokban is agyonveri a referencia hűtést(5850, a ref. hűtés sem volt egy rosszul sikerült darab...) 3 venti leszabályozva jobb hűtési teljesítményt biztosít, mint egy darab x%-on (ki lehet számolni, én fogom)
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
V.Dave
senior tag
(#3) manoarc
+1
Ne mondja már nekem senki, hogy a 3 db venti halkabban végezné a dolgát mint egy referencia hűtős gépből kifúvó változat.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi 8 6/128
-
Fr3eWar
őstag
Legközelebb gigát akkor ha tud elsőre normális megbízható terméket gyártani, és kib@ssza az összes bios fejlesztőjét aztán megvesz néhányat asuséktól meg msi-éktől.
-
manoarc
senior tag
Én meg 3 ventiset sosem vennék
{。^◕‿◕^。}
-
gabesz199
csendes tag
Én szerintem kibaszott jól néz ki=). márt bocsi a trágár szóért de nekem nagyon bejön ez=)
Mosoly :)
-
vinibali
őstag
ez örökre a gigabyte kiváltsága marad... állandó reveket csinálása. érdekes kérdés lehet, hogy ezzel bevallják, hogy sz@r volt az előző vagy csak ennyire foglalkoznak a vásárlókkal, hogy mindig és mindig jobb minőséget kapjanak
[ Szerkesztve ]
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Chrome
- Gyúrósok ide!
- Íme az új Android Auto!
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...