- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Fujifilm X
- Samsung LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Modding és elektronikai kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizRRR
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #34 üzenetére
-
lizRRR
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #32 üzenetére
Nekem ilyen hüti a gépemet ..)
-
Archer
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #29 üzenetére
-
lizRRR
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #29 üzenetére
Azzzzz
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
A következőn mi lesz? Egész kílmarendszer...?
-
ppeterka
csendes tag
Basszus, milyen név már ez a NEC Proadlizer? Valami csúnya füvezős parti eredménye... Még egy pár szippantás, és konkrétan Parizer lett volna a neve...
-
eziskamu
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #23 üzenetére
Nem, ez még a CCCP-s űrtechnika. Egy porszívó, amivel festeni is lehetett
falat, már akinek sikerült -
Male
nagyúr
-
Peter13
senior tag
Bevallom a kép láttán én először azt hittem hogy ez egy két GPU-s kártya. Ha csak egy árva GPU-t kell hűteni ennyi mindennel, akkor szerintem olyan halk lesz hogy le lehet venni a ház oldalát
-
wednesday
őstag
Szerintem meg előnyösebb ez a felépítés (mikor a VGA-ra tolja közvetlenül a levegőt), mint a kifúvós. Legalábbis nálam, mindig hűvösebbek és csendesebbek voltak az ilyen VGA-k. A meleg levegő eltávolítására a ház hűtését kell használni, elől szív hátul fúj.
-
Recon666
Közösségépítő
Jól néz ki.
-
kyle23
tag
Nekem ilyenem van csak ugye még a rev.1 verzió. Egy CM 690-ben csücsül és teljesen hangtalan. A háznak csak a front ventijét hallani, mert kb 40 cm-re van a gép tőlem. Itt semmi panasz nincs rá.
-
CptMisi
őstag
Nekem egyáltalán nem melegedett semmi a hűtéscsere után. Arról meg nem is beszélve, hogy csinálhatok bármit, nem hallani semmit. Persze van ventilátor a házban, ami szerintem jobb szellőzést biztosít, mint egy kis rés a kártya hátulján.
Nem egy dobozba kell berakni, ref.hűtéshez is kell szellőznie a háznak.
V.Dave: nekem 2 ventilátor minimumra szabályozva hangban és hőfokokban is agyonveri a referencia hűtést(5850, a ref. hűtés sem volt egy rosszul sikerült darab...) 3 venti leszabályozva jobb hűtési teljesítményt biztosít, mint egy darab x%-on (ki lehet számolni, én fogom)
-
V.Dave
senior tag
(#3) manoarc
+1
Ne mondja már nekem senki, hogy a 3 db venti halkabban végezné a dolgát mint egy referencia hűtős gépből kifúvó változat.
-
Fr3eWar
őstag
Legközelebb gigát akkor ha tud elsőre normális megbízható terméket gyártani, és kib@ssza az összes bios fejlesztőjét aztán megvesz néhányat asuséktól meg msi-éktől.
-
manoarc
senior tag
Én meg 3 ventiset sosem vennék
-
gabesz199
csendes tag
Én szerintem kibaszott jól néz ki=). márt bocsi a trágár szóért de nekem nagyon bejön ez=)
-
vinibali
őstag
ez örökre a gigabyte kiváltsága marad... állandó reveket csinálása. érdekes kérdés lehet, hogy ezzel bevallják, hogy sz@r volt az előző vagy csak ennyire foglalkoznak a vásárlókkal, hogy mindig és mindig jobb minőséget kapjanak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Ezúttal a GV-R697UD-2GD jelzésű kártyából köszönthetőnk 2.0-s revíziót.
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy ruhás topik
- Asztalos klub
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest