Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szab.tam

nagyúr

az a baj, hogy annyira összetett lett a vga kérdés, hgoy egy ilyen tesztel csak bele lehet szeletelni, teljeség nélkül. egyszerűen gyakorlati képteleg lenne mindent összevetni.

de sok tanulságot le lehet vonni ebből is, való... :R :C

nagyon megörültem amikor megláttam a teszt címet. csak sajna pont az én kérdésemet nem dönti el: :(

9800gx2 vs. gtx280.... ez az igazán nehéz kérdés. összességében 2 mag vs. erős, de 1 mag, 58k, 80k.... túl összetett, és csak a használat során derülne ki, melyikkel járnék jobban.

van egy fő problémám: simbin játékokban, race07, gtr2, általános teljes beállítások fölötti grafikai szűrőknél, főként az árnyék effektek csutákra húzásakor, magas fps-ok mellett is, háttérváltozásokkor, (pl. kanyarban), ugrál a kép. ez egy sokak által ismert probléma, valószínű a játék hibája. de ahogy egyre erősebb vga-kat rakok be, csökken a jelenség. most 8800gt-m van. és nemtom, hogy a "nagyobb bruttó erejű", és olcsóbb, de 2 magos 9800gx2-vel szűnne jobban a jelenség, vagy az egymagos, "egyben 240 streamprocis", de drágább 280-assal.

mert félek a sli-tól, hiába a karin belül van. mivel a 2*8800gt sli-ban jobban ugrált, mint most 1 vga-val, de ez a lapom hibája is lehetett, mivel sli -> csak 2*8pcie.....

Új hozzászólás Aktív témák