Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Úristen, ez hogy néz már ki. Mintha vmi 1000 éves MS "kompatibilis" egér lenne. Ráadásul csak madzagos. Kukába vele!
-
félisten
Inkább jobbkezeset vennék.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Zull
senior tag
Probaltad mar a microsoft intellimouse 1.1a-t? En ezt hasznalom ugy kb 2.5 eve (ezalatt eleg komoly szinten cs-ztem is, a daily use mellett) es nemhogy nem kenyelmetlen, de meg nem volt olyan h elfaradt volna a kezem rajta. Emellett nagyon sokmindent probaltam mar logikat (g1, g5, mx518) microsoftokat (1.1a ime/wmo, 3.0, sidewinder (bar ezt nem hosszutavon) razereket (diamondback, deathadder) es messze ez volt a legkenyelmesebb az osszes kozul, pedig jobbkezes vagyok.
-
rootkiller
őstag
Nekem nem tetszik, már nem kéne szimmetrikus egér a Revolution után.
Artengo TR 990 Pro
-
P00By
nagyúr
Eléggé letisztult lett.
-
őstag
válasz Termigáßor #21 üzenetére
Azért van a laptopom, nem selejtezek
Egyébként megtartom addig amíg el nem romlik. Szal úgy még 5-6 évig -
őstag
És íme a fény az alagút végén.
Bár még mindig úgy vagyok vele, hogy a régi kis Intellimouse 1.1-em tökéletesen megfelel.
Mondjuk nem vagyok egy Hard gamer, de szoktam irtani ilyen olyan ellent, RTS és FPS-oldalon egyaránt.
Na majd ha megfogom, és szerelem lesz első tapintásra, akkor talán nyugdíjazom a régit -
Psych0
őstag
micsoda feature win7 támogatás... nagy meló lehetett megírni rá a drivert
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Termigáßor
aktív tag
Az a gyorsítás amit mondasz. (alap hogy hogy ki van kapcsolva!) Ráadásul annyi még nem is elég! (xp alatt) Kell egy registry fix is. Accelfix néven guglizz rá.
Amiről én beszélek az az a jelenség amikor húzol egy vízszintes vonalat, (mondjuk legjobb a paint nevű "professzionális tesztprogramban" kipróbálni ) és az egér pixel pontosan kiegyenesíti mintha vonalzó mellett húztad volna. úgy vettem észre ezt az újabb, kimondottan gamer egerek mind csinálják és sajnos driver nélkül is. Ez jól jöhet ha meg kell fordulnod hirtelen, de ha pl. alacsony ívben emelkedő vonalat kell húznod (pl lekövetni vkit ugrás közben) akkor kimondottan kellemetlen mert nem oda megy célkereszt ahova az egeret húzod. Persze megszokás kérdése, de szerintem nem véletlen az IME 3.0 sikere, az még nem egyenesít ki semmit.
Jobbára ártalmatlan...
-
simonzé
addikt
válasz Termigáßor #11 üzenetére
A Vezérlőpultban az egér opciói között van egy "Pointer options", itt ki kell venni a pipát az "Enhance pointer precision" mellől. Magyarul valami Rámutatás pontosságának javítása a neve.
Tapasztalatom szerint ez a beállítás okozza a rosszul használható egereknél a rossz felhasználói élményt. Egy jó egeret eladtam emiatt régen, pedig valószínűleg csak ki kellett volna vennem a pipát.[ Szerkesztve ]
I don't fit in. I fit out.
-
Nekem nagyon tetszik, 40 dollárt bőven megérhet! Persze gondolom itthon nem nagyon lesz kapható 15K alatt, de ne legyen igazam.
-
Sanya
nagyúr
az alatt a 4 év alatt mindent megpróbáltam vele ( még mindig megvan) matt, szövet felület, fekete felület, teljesen tiszta optika, stb. majd haverom is vett egy ugyanilyet, és neki is. most vettem egy gagyi szart, annak semmi baja..
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Termigáßor
aktív tag
Na! Na! Majdnem jó!
Csak az a fránya lézer miért lett kötelező minden "gémer" egérnél?
Remélem lesz infrás vagy sima hagyományos optikai változat is, és akkor végre lecserélem a wmo-tbár ki tudja... mert ezek az újabb egerek mind kiegyenesítik a kurzor mozgását gyorsabb húzásnál vagy rántásnál. ami ugye csak akkor jó ha tényleg egyenes vonalban akartál fordulni.. Igaz is: nem lehet ezt a "feature"-t valahogy kikapcsolni?
Jobbára ártalmatlan...
-
Anubis_9
őstag
Nekem bejön! Nem túl dizájnos, és az itt feltüntetett ára alapján nem túl drága (legalábbis dollárban).
[ Szerkesztve ]
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
Sanya
nagyúr
reméljük nem hibázik annyit, mint a ms infra basic egere. na az félpercenként resetelte magát a bal felső sarokba
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Ste
addikt
Tetszik, szép letisztult
-
Killing
addikt
KI az aki 20G-vel mozgat egy egeret?
(Persze az idegbajosokon kívül)Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Az a baj a szimmetrikus kialakítással, hogy mindkét kézben kényelmetlen..
Lehet csak nekem vannak speciális igényeim, de tény, akárhány szimmetrikus, balosoknak is ajánlott rágcsáló járt nálam, kényelmetlen volt a használat. Maradok az echte jobbosoknál..a balosoknak meg kitartás ;p#4 Runo
Nem jól látod, a jobb oldalán is van gomb. Ezért is szimmetrikus..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha jól látom, csak a bal oldalánvan oldalt gomb.. akkor hogy lesz ez bal kezes is?
-
twollah
nagyúr
Nekem nem jonnek be a jobb, bal kezes egerek.
Foleg a Logitech G9es egerem utan nagyon szokatlan megfogni egy szimmetrikus kialakitasu egeret. -
ígyvanferi
addikt
Jóféle egérnek tűnik, kedves dolog a Microsofttól, hogy szimmetrikus kialakításúra tervezték.
"400 800 és 2000 DPI között" - elkéne egy vessző a 400 és 800 közé, 400800 DPI-t kicsit sokkallom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest