- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normi™
őstag
válasz
meridarider
üzenetére
Pedig van sajnos,volt két videokártyám tőlük aminek nevetséges hűtése volt és túlmelegedtek,és nem ref.hűtős hanem egyedi tervezésű volt.Leveleztem is velük,azt a választ kaptam,hogy ez ilyen.
-
kalmani
tag
Szerintem egy rendezetlen vezetékezésű, vegyes, piros-kék-zöld nyákos számítógép belvilág nagyon illúzió romboló. Mégha zárt házban van, akkor is.
Én magam azért vásároltam M.2 foglalatú SSD-t. mert ahhoz kettő kábellel kevesebb kell. -
Normi™
őstag
Senki sem mondta,hogy nem számít a tudás,de el kell fogadni,hogy van aki szereti ha szép és rendezett a gépe amellett,hogy a tudása is rendben van.Hála Istennek nem mindenki gondolkodik így.Én is szeretem színben összehozni az alkatrészeimet.Nem te vagy a célközönség,ennyi történt.Részemről ennyi,nem kívánok senkit sem megváltoztatni,abba már belefáradtam.
-
Mr sokszor meg akartam kérdezni, hogy a x-fázisú fordításnak hogyan sikerült elterjednie? Értem, hogy tükörfordítás az angolból, csakhogy jelen esetben ez teljesen helytelen. Miért nem jó az ág, pl?
-
Normi™
őstag
Nagyon jól néz ki.

-
törölt tag
Nem írom be, hogy ez se tetszik, mert akkor hülyének néznek akik olvasták a másik topicot is.

Egyébként ezek már jó, megbízható lapok lehetnek? A Z77 Stingerről annak idején elég csúnya memóriakezelési és UEFI problémákat olvastam, és ezzel kapcsolatban voltak olyan felhangok, hogy az EVGA elég ramaty alaplapokat gyárt, jó drágán.
Ebből mennyi igaz, érdemes EVGA-ban gondolkodni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Akciókamerák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen egeret válasszak?
- Építő/felújító topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Samsung 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Patriot Viper Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6400MHz CL32 - 10 év garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330: i5-8250U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi