Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Badman 4ever #64 üzenetére
Ebbe ne menjünk bele, az XP a minimum hardverén igen szarul teljesített.
Vegyünk alapnak egy 1GHz-es gépet, azon biztosan jobban fut a win7, ezt tapasztalatból tudom. De eddig bármelyik XP-s laptopra tettem fel, sokkal gyorsabb lett.#68: Aki itthon vagy távol-keleten nem vesz új gépet, az új oprendszert sem vesz. Inkább warezol.
És, mint feljebb írtam, eddig kb. 40-50 upgrade-n vagyok túl, mindenhol sokkal, de sokkal gyorsabb lett a gép. Bőven nem kell neki 1GB RAM, a felével vígan elmegy. Jobban, mint egy XP.
Ezt mondjuk nem értem mi értelme van ennek.
Egy 2010-es gépre XP-t ?
Olyan szoftverparknál, ami erőteljesen XP-re támaszkodik. Legyen az pl. egy termelésirányítási szoftver.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest