Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Dr. Akula #19 üzenetére
Nem véletlen. A nagy klasszikus TA-t a Spureme Commander 1 vitte tovább de a Supp Com2 már nem, az egy buta valami lett az elődjéhez képest. Aztán 2007 körül megjelent a Spring Engine, és hozzá az XTA ?mod?, ami az eredeti TA volt, néhány aprósággal feljavítva.
Aztán később a BA (Ballanced Annihilation) mod (pontosabban game) lett a legkedveltebb Spring játék, ami még erősen a TA-ra hajazott. Emellett egy rakás egyéb, még 2. VH-s game is készült, meg Tron jellegű is. [link]
Maga a Spring és a Game-ek hozzá elsőre kicsit talán nehezen rakhatók össze, nem olyan next-next-finish a dolog. Aztán jött a Zero-K, annak saját telepítője, menüje és multi lobbyja van, azt bárki fel tudja tenni 2 perc alatt. (bár utóbbi időben a Spring is fejlesztett ezeken a dolgokon)
A Zero-K játékmenet viszont már kicsit más mint a TA-ban volt, de szerintem jó irányba fejlesztették tovább és frankó játék lett.
Elég vad dolgokat meg lehet benne csinálni, pl. van egy "Zenith meteor controller" szuperfegyver, ami begyűjti a bolygó körül keringő meteorokat, és a megadott helyre szépen odaküldi az egész rajt.És ezeknek a dolgoknak az építésén semmilyen korlátozás nincs, csak legyen rá nyersanyagod.
Gery9112: én nem is vitattam, és mivel a CnC gyerekkorom nagy kedvence volt, nem is sajnálom a lóvét a remasterért.
Én csak megjegyeztem, hogy az OpenRA is egy jó dolog a maga módján, ingyen. -
cskamacska
addikt
válasz
Dr. Akula #11 üzenetére
A csoda házmesterelt változattal pont az egyik nagy probléma, hogy nagyítóval kell keresni a különbséget.
Ha akarnának is valamit kezdeni az IP-vel, akkor kiadnának egy StarCraft -> StarCraft 2 szerű modernizált változatot. Hogy lecserélik a sprite-okat 32 pixelről 256 pixelre(és így még jobban kilátszódik az alapul vett korai 3D egységmodellek primitívsége), az nem egy új játékra való újítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Renault, Dacia topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged