- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
Ebből a házból jó lenne egy mesh előlapos darab.
Array Technologies Incorporated
-
MMIX
addikt
válasz Találtgyerek #4 üzenetére
Talán mert, világít. SSD is tud esetleg világítani. [link]
Az veszi meg aki akarja látni. Lehet úgy rakja le gépet hogy csak a másik oldalát látja.
Én is a gépem hátulját látom.[ Szerkesztve ]
-
Találtgyerek
veterán
Nem értem, hogy miért kell mindkét oldalra üveg. Még aki szereti is nézegetni a gép belsejét, az sem fog átmenni a másik oldalra, hogy csodálja a kábeleket.
06-3o/9759I39
-
tibaimp
nagyúr
Nem azért, de a mellékelt képen, se a VGA, se az alaplap nincs bedugva, ill. a SATA + táp kábelek se az SSD-kbe, sőt maga a HUB-ba is csak az alja van bedugva!
Így könnyű szép kábelmenedzsmentet létrehozni.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
DEJVID
őstag
Abból a szabványból, ami a 24 tűs csatlakozót váltaná le, meg csak 12V jönne ki a tápból, nem lesz semmi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 850W ThermaltakeToughpower PF1 tápegység garanciával hibátlan működéssel
- NZXT C1200 Gold 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Corsair HX1000 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- FSP Hexa+ 500 tápegység
- BESZÁMÍTÁS! 1050W Thermaltake TPG Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Corsair SF600 600W 80 PLUS Gold,moduláris,SFX tápegység,dobozában,hibátlan állapotban!
- Case LianLi Q58 PCIE 4.0 Edition, Mini-ITX,fekete,a képen látható tartozékokkal!
- Fractal Design Lumen S24 RGB V2 vízhűtés,AMD és Intel lefogatóval,dobozában,tartozékaival!
- Új Intel NUC12WSHi7 ház hűtőrendszerrel (NUC12WSH)
- Cooler master C700M
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest