Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
-
Depression
veterán
Ja, kössz. Egyszer frissítés során a Samsung úgy döntött, hogy a Google és szolgáltatási nem lesznek többet elérhetők az állítólagos okos TV-men. Szóval elvették a dzsatubét is, az egyetlen dolgot, amit használtam is rajta.
Akkor tényleg szívesen visszavittem volna, hogy adják vissza a pénzemet. Persze az már gari időn túl volt. -
Depression
veterán
Küldözgesse csak! Sokkal jobban hinnék egy ilyen műsornézettségi statisztikának, mint a mostaniaknak.
Másrészről az enyémnek nincs wifi-je, se mikrofonja, se kamerája, böngészni meg telefonon fogok. Azaz a nézett műsorokon kívül mást nem tud küldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Számos gyártó tévéjére telepített szoftver vizsgálja a tartalomfogyasztási szokásokat, anélkül, hogy erről szólnának.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest