- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: AI a grillsütőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Depression
veterán
A legegyszerűbb dolgok a legszebbek is. Csak az ára, ami gátat szabhat ennek, mert 3k-ért már kapni hasonlókat (a 2-őt együtt).
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
waverider
senior tag
csak a wireless!
nem tudnék visszaszokni vezetékesre.Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
nyunyu
félisten
válasz #06658560 #18 üzenetére
De hao lyan nem lehet, akkor egy slim, wireless, normalis Ins/Del/... kiosztasu, power gombokat jo messzire pakolo, valamennyire multimedias klavi tokeletes lenne.
MS Wireless Laser Desktop 5000?
12+fa, igaz adnak egeret is hozza.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
HUNteere
csendes tag
nekem egy 5-6 éves trust billem van, vezetéknélküli, de egyszerűen nem tudom lecserélni. annyira szeretem.. nem kopnapk a gombjai, fullmultimédi' ins_del blokkal, nem lowprofile, meg zörögnek már a gombjai, de wireless és több hónapig bírja 3 duracell elemmel. volt hozzá egér is, de golyós.. azt már kinőttem. azóta a/4 tech wop-35 nekem ez az etalon. nem kell jobb
-
janos1988
addikt
válasz #06658560 #18 üzenetére
MS ergonomiaja nekem nem fexik.
De van, szinre megoldas a fekete festek, az egeret meg a boltban hagyod, de ha kell a pupos kivetel nyilt lang folott hasonlo eredmenyeket lehet elerni, MS logot pedig matrica formaban lehet kunyeralni a szamtech boltban az eladotol.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
klambi
addikt
RAZER!!!
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
törölt tag
válasz janos1988 #16 üzenetére
Az MS ergonomicja alatt azt a szep pupos klavit ertem, eddig probalgatasokko kenyelmes volt, ellenben az egere meg ha kezre is all, a gorgojet gyulolom a Ms ragcsaloknak. A klavi viszont tetszene, magyarul, vezete nelkul. De hao lyan nem lehet, akkor egy slim, wireless, normalis Ins/Del/... kiosztasu, power gombokat jo messzire pakolo, valamennyire multimedias klavi tokeletes lenne.
Kosz a tippet, meg fogom lesni. Egy plusz kerdes: feketeben nincs? Es eger nelkul.
[ Szerkesztve ]
-
Psych0
őstag
Eltemethetnék már a ps/2 portot. Csak a szívás van vele. Nem megy ha nem bekapcsolás óta van bedugva, mindig kicsúszik, ronda lila, ráadásul a 386 osomon is az volt. Akkor minek van még mindig jelen. Szerintem olcsóbb lenne az alaplapgyártóknak is, ha 2 plusz usb-t tennének hátra.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
janos1988
addikt
En jo masfel eve hasznalok ilyet (bar nemtudom nalad mit jelent ez esetben az "MS ergonomicja")
En is valami hasonlo igenyek alapjan kerestem cuccost es talaltam is. A4Tech R7 Power Saver, koszonet a Ph!-nek a tesztert anno. Energia takarekos es raadasul nem is draga, maximum az egeret meg nem hasznalod belole es veszel magadnak egy masikat. Bar azt jo ha tudod, hogy kb. ~1.5m a hatotavolsaguk, Energizer Ultimate elemmel nalam kihuzza az ~1 honapot (napi 5-6 ora aktiv) hasznalat mellett mindketto. Bar az is erdekes, hogy ennel a tipusnal (eger) a kozepso gomb, nem csak mint egy extra gomb mukodik, hanem mint az X7-esnel valtoztatja a felbontast 4 lepesben. Roviden ennyi.
MOD: Ha megtetszett akkor meg itt egy hasznos tipp. Kaspersky virusirtot felejsd el, mert vmilyen oknal fogva nem engedi a multimedia gombokat hasznalni
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Ayg0
senior tag
Mindkét termék szimpatikus. Bejön ez a letisztult fekete dizájn, bár az egerentyű felettébb emlékeztet a Microsoft egy korábbi slágerrágcsálójára. (1.1A)
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
-
Incognito
senior tag
Nekem is van pár multi gomb a billentyűzeten, de én már nem tudom megszokni a használatát és nem is használom. Lusta vagyok levenni a kezemet az egérről
-
Komplikato
veterán
Múlt héten került árlistára. Pénteken rendelt valaki egy ilyen csuda csepálló keyboardot, és tegnap el is vitte jól. Ha fele igaz a marketingrizsának, már megérte a kemény 2000 forintos árát.
De ezken kívűl van még jó pár Icon7 egér és keyboard tudtommal."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
törölt tag
válasz Sandormaster #10 üzenetére
eltalátad az optimális egeret mellé.
Egyébként röhej, hogy még senki nem készítette el eme verziót bármilyen céget is nézünk.
Sőt, röhejm, hogy nem lehet csak klavit kapni ezeték nélkülit. -
misirulez
senior tag
Mondjuk szerintem ennek pont nincs semmi hírértéke.
ph vajon mennyi pénzt kapott ezért a hírért? -
Sandormaster
aktív tag
-
ThuG4LifE
senior tag
engem csak a média gombok elhelyezés zavar egy kicsit, amúgy tényleg jó darabnak tűnik
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
törölt tag
Az en igenyem a kovetkezo lenne: vezeteknelkuli klavi, mondjuk a MS ergonomicja, de eger nelkul, esetleg valami slim kialakitasu, par extra billel megaldott, madzagtalan verzio, magyarul, eger nelkul. Ilyen nicns veletlen? Kernem bele a normalis Ins/Del/... blokkot is, es alaposan lkulonitve, vagy elfelejtve a power sleep wake gombokat. Nagyok az igenyeim?
-
"B"
tag
egyszerű és nagyszerű..jöhetne
"You are nothing with out your robot-Nothing!"-The Robotfan
-
Bordoi
őstag
Korrekt letisztult mindkét termék, kép alapján.
Szívesen kipróbálnám.Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
g@bo
nagyúr
tökjő, és mikor, hol kapható?
-
Kriza
őstag
Milyen minőségűek ezek az ICON7 cuccok?
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
S.J.M.
senior tag
Végre egy billentyűzet, aminek normálisan vannak elhelyezve a billentyűi, a dupla soros enter meg végkép örvendetes, kéne (csak USB-n kapcsolódna a gépez).
[ Szerkesztve ]
Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- EAFC 25
- PlayStation 3
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM