Hirdetés
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LGLuke
őstag
válasz
atti_2010
üzenetére
Igazából egy dolog miatt nincs igazad:
Llano CF-ben 6670-essel beválik, akkor max a notebook gyártóknak lesz olcsó, nem pedig a vásárlóknak. Kb. azonos árban fogják adni az izmosabb CPU-val szerelt Inteles gépekkel.Szerintem erdoke-nek van igaza.
Ha olcsó gépet veszek, vagy drága üzletit, akkor annyi elvárásom van elginkább, hogy az IGP a videókat gyorsítsa. Max az Llano miatt a webböngészés gyorsítása lehet még nyerő.
Ha komoly grafikai munkához veszek notebookot: Quadro, vagy FireGL/PRO.
Ha játékra kell kifejezetten, akkor:1. nagyon drága egy jó játék laptop, így egy desktop és egy minőségi notebook is olcsóbb együtt.
2. Amennyiben mindenképpen notebookot akarunk és játékra, akkor szerintem dedikált vga kell. Az már más kérdés, hogy az Llano egy nagy lépés a CPU-ba integrált VGA-k sebességét illetően, de szerintem még legalább 2-3 év kell hozzá, és talán 1-2 generáció, hogy valóban ki is váltsa, legalább notebook fronton a dedikált VGA-kat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Projektor topic
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest