Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hobby elektronika
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Akciókamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
De mivel én nem nézek sem olyan filmet, se 7,1-es vackokat, se losless cuccokat nem hallgatok. így minek?
Idejét sem tudom mikor volt rajtam utoljára.. Pár éve nem játszom, ne hallgatok zenét.. Amikor van lehetőség akkor is bicajozás közben hallgatok valamit, mert a hosszabb táv kicsit unalmas zene nélkül.. 50-80km..
Júli augusztus óta még bicajozni sem voltam, akkor is max 5-20km.. Azelőtt meg 3 hétig csak szobabiciklin a kórházban, de azt is mert kötelező volt.. Pár napig járni sem tudtam, annyi erőm nem volt hogy egyedül az ágy mellé kiüljek..
De ez már nagyon off..
Szóval nincs nekem szükségem ilyesmikre, pláne nem úgy hogy egy matrica adja el nekem.. xy edition...
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest