Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
De mivel én nem nézek sem olyan filmet, se 7,1-es vackokat, se losless cuccokat nem hallgatok. így minek?
Idejét sem tudom mikor volt rajtam utoljára.. Pár éve nem játszom, ne hallgatok zenét.. Amikor van lehetőség akkor is bicajozás közben hallgatok valamit, mert a hosszabb táv kicsit unalmas zene nélkül.. 50-80km..
Júli augusztus óta még bicajozni sem voltam, akkor is max 5-20km.. Azelőtt meg 3 hétig csak szobabiciklin a kórházban, de azt is mert kötelező volt.. Pár napig járni sem tudtam, annyi erőm nem volt hogy egyedül az ágy mellé kiüljek..
De ez már nagyon off..
Szóval nincs nekem szükségem ilyesmikre, pláne nem úgy hogy egy matrica adja el nekem.. xy edition...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest