Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáben81
senior tag
És kis tuningal ugyanaz a 7870es,1175mhz/1400mhz
-
Gáben81
senior tag
Majd 250 ponttal több,ezzel a beta 6-os driverrel....
Hd7870 vga-val tuning nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
winhate
őstag
[ Szerkesztve ]
-
do3om
addikt
Az ilyen custom eredmények semmit sem mondanak, fogalmunk sincs milyen beállítással futtattad, meg ez mindenki másra is igaz.
Használd a fix beállítások valamelyikét (extreme, extreme hd)Más esetben nem összehasonlíthatók az eredmények! Persze örültök hogy szén nagy számokat kaptok
-
taxi
aktív tag
Sikerült!
[ Szerkesztve ]
-
Pikari
addikt
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcp100
download zip file -
taxi
aktív tag
Na mindegy, megnézem Yutube-on.
-
Pikari
addikt
a 3dmark már jelentősen megkopott, helyette uniginet tolnak a népek inkább
-
taxi
aktív tag
Feltelepítettem, és azt írja, hogy hiányzik az MSVCP100.dll. Próbáltam újratelepíteni, de ugyanaz.
-
BiP
nagyúr
Ráadásul most nagy divat lett ezzel játszani. (mármint a DoF-del). Pl. egy városlátképnél úgy néz ki, mintha makett lenne az egész, kis műanyagemberek mozognának, stb. lásd 2012-es Eurovíziós dalfesztivál bemutató videói. De sok más helyen is nyomatják, már-már unalmas, meg sokan rosszul csinálják meg.
Számítógépen is régóta próbálkoznak, de igazán szépen nem tudják megcsinálni.
DoF-et először a Legend of Kyrandia átvezető animációjában láttam ezer éve. (ami azért érdekes, mert az egy 2D-s kalandjáték volt)
[ Szerkesztve ]
-
Dagidög
senior tag
Na ezt majd otthon megnezem en is, elso blikkre jol fest.
Jol ertem, hogy a DoF-ot meg mindig nem tudjak jol kezelni?Az eddigi legjobb DoF szerintem a Clive Barker`s Jerichoban volt, ott ugy volt megoldva, hogy ahova nezel, abba a tavolsagba all be a fokusz, tehat teljesen dinamikusan mukodott.
-
Trinityvel lőtt már valaki?
-
Paarthurnax
senior tag
2011 MacBook Air, i5 @1.6Ghz, 4GB RAM, Intel HD3000
-
válasz
Nowhereman #124 üzenetére
Mint 13 LTS, Cinnamon.
-
Varlaisaran
senior tag
És tényleg, jól mondod. A legelső karim volt 030/50(kvarc csere után, már akkor is a tunying ment), a másik 040/25+603e. Még arra is emlékszem hogy kemény hetes ezer ft-ot fizettem a 16megás EDO ramért, és mekkora rajság volt az akkor!
És mindkettő volt a Mediatoron, az kevert meg, látod már felejtek
Mediator azért kellett mert rajta volt egy SB128, meg egy RTL ethernet, akkoriban full csak arról neteztem, nameg akkor volt a Voodoo időszak, és én is akartam egyet. Lett is, de már nem emlékszem Bvision vagy a vudu volt a jobb, kb ott halt szét az egész.
-
winhate
őstag
válasz
Varlaisaran #120 üzenetére
Nagyon sajnalatos dolog de 1 helyen santit :
A1200/BVPPC/Mediator/BPPC603/030@50/FPUppc-t 1200 esbe 030 al nem szereltek
040/25 volt a legaljaHa vot Bvision akkor minek a Mediator ?
[ Szerkesztve ]
-
enterlaci
senior tag
Köszi a crinkler-t, működik, de látom van már direkt link is.
Tényleg szép, ez nem vitás!
-
Varlaisaran
senior tag
Valamikor 2000 körül ölte meg egy villámcsapás az Amigámat, nem volt lelkierőm és pénzem újraépíteni. A1200/BVPPC/Mediator/BPPC603/030@50/FPU, nem is sorolom, sejtheted hogy akkor mi pénz lett volna összerakni újra, de akkor már 060al mert a 030 már harmatos volt. Onnantól lettem pécés
Hát igen Resource, Chorus, Therapy, Graffity, és akik most nem jutnak eszembe... nagy nevek voltak akkor is. Odakintről Reflex, Oxyron, Razor voltak a nagy kedvencek, de hát ezek kinek nem
-
winhate
őstag
válasz
Varlaisaran #113 üzenetére
Mar biztos nem fog meg remelem is hogy nem k*rv*l el
Jelen pillanatban a Pixar nal dolgozik a coder dude ( IQ/RGBA )
-
-
winhate
őstag
válasz
Ma is vannak nagyon jo C64 intro k demok sot aktiv csapatok is vannak sot nekem is van 2db c64 a 3 amiga mellett .
-
winhate
őstag
-
válasz
tényleg szuper ez az intro, de sebességet tesztelni nem túl célravezető méretre optimalizált kóddal.
@enterlaci: újra kell tömöríteni crinklerrel (/recompress - nem kicsit durva, hogy az 1.4-es további 52 byte-ot lefarag belőle
), akkor megy szépen - bár az 1.4-es crinkleres exe-kre több vírusirtó is panaszkodik.
-
winhate
őstag
Ajanlom figyelmetekbe a programozas legmagasabb szintjet uzo demoscene alkotast:
Ez 4k azaz 4096Byte !
-
Klikodesh
senior tag
Sokkal jobban tetszik mint az uj 3DM, azt megneztem toroltem ez marad tesztprogramnak.
Jol sikerult. -
-
Unigine Valley Benchmark 1.0
FPS:
8.7
Score:
364
Min FPS:
3.0
Max FPS:
20.9
SystemPlatform:
Linux 3.2.0-37-generic x86_64
CPU model:
AMD Athlon(tm) 7750 Dual-Core Processor (2712MHz) x2
GPU model:
AMD Radeon HD 6700 Series (1024MB) x1
SettingsRender:
OpenGL
Mode:
1920x1080 fullscreen
Preset
Custom
Quality
High
Powered by UNIGINE Engine
Unigine Corp. © 2005-2013 -
Szokenesz
senior tag
Ubuntu 12.04.1 van fent, mellette először 13.1 volt, de egy kernel frissítés megölte azt a drivert, utána már csak a rendszer által felajánlott zárt drivert tettem fel.
De amint látom sikerült lefuttatni.
A HD5770 ennyivel erősebb egy HD4850-nél vagy az új driver ennyit számít? -
enterlaci
senior tag
Valaki erre?
Értem, hogy ez egy bench és nem feltétlen paraméter, de marhára érdekel, hogy mitől van, vagy meg lehet-e oldani, hogy amikor lefelé nézek és közben esik az eső, ne legyenek vízcseppek a "szélvédőn" mert ugyebár nem esik a kamerába a fentről jövő esőcsepp.
-
ETOM
addikt
válasz
Varlaisaran #89 üzenetére
"Viszont ha jól emlékszem a régi 3DMark2001-re, az abban levő horgászos teszt is hozta ezt a szintet."
Hát nem mostanság futtattátok le akkor azt sem. [link]
Van pár fa attól még nem ugyanaz a kettő tény akkoriba szép volt, de nem épp hozza a szintet ha hozná akkor ezt néznénk most is nem a valleyt. -
Varlaisaran
senior tag
Megakadt ezen a szemem, mert piszkosul emlékeztet az Oblivionra, nem véletlenül. Ebben nincs semmi újítás, szinte grammra így néz ki egy graftuningolt Obli (ami idestova hét éves), de még a színei, a fél-2D-s növényzet, a Speedtree, a DoF, minden... persze leszámítva a lightinget meg az esőcsepp/lensflare effekteket. Viszont ha jól emlékszem a régi 3DMark2001-re, az abban levő horgászos teszt is hozta ezt a szintet. Ettől persze jó ez tesztelgetésre, a baj ott lesz, amikor ezek is elkezdenek meghülyülni, kb mint amikor Futuremark lett a MadOnion-ból...
-
Bull1
aktív tag
Nekem is ilyen ketyerém van. 1680x1050-es felbontásban használom és High-on minden játékot gyönyörűen futtat, most 1 db 3dmark miatt nem fogok megválni tőle... miközben Valley alatt átlag 37 fps-t hoz, ami bőven megfelel nekem. Nem fogok kiadni 50k+ Forintot csak azért h az utolsó 3dmark demo alatt képes legyek kicsikarni 20 fpst... azért álljon már meg a menet, sokan örülnek itthon ha van mit enni lassan.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Ezt anno felvetettem fb-on 3Dmark postnál hogy miért nem valami természetet vagy valóságos dolgot építenek be tesztként, ott legalább van összehasonlítási alapja mindenkinek hogy mennyire élethű stb, bár ez sem lett rossz, de az jobban ütött volna!
ETOM az érdekes, basic verzióval próbáltam, a demo az szaggatott mint atom de maga a benchmark ami ugyanott futott egész folyamatos volt!
-
ETOM
addikt
Ha 5FPSel menne akkor jó lenne mert terhelné a gépet.
-
Jack@l
veterán
Akkor meséld el légszives, hogy 1 gigás kártyán hogyan férnél el ekkora scene-el mondjuk xy irányban kétszer ekkora textúrákkal? (gyengébbek kedvéért ez nagyjából 4x annyi vramot eszik)
Nem véletlenül fut jól a gtx460-on is, a fejlesztők profi munkát végeztek, 1024mb-os kártyára pont belőtték a memóriát. (1060-at eszik nálam a window mode + desktop) -
do3om
addikt
Én is megnézetem, konfig adatlapon, cpu 4GHz, vga 830/1200
Extreme HD
22 FPS
Ez elég jó még mindig az 5850
Hamarosan cserélném 7870-re, de a dupla ár nem lesz dupla sebesség, sőt....... -
enterlaci
senior tag
Jó játék a mászkálás benne.
Mitől van, vagy meg lehetne oldani, hogy amikor lefelé nézek és közben esik az eső, ne legyenek vízcseppek a "szélvédőn".
Egyébként az eredményem, ref. GTX660 Ti, alap i5-3570 procival 1350 pont.
-
kis segítség a textúrákkal és a doffal kapcsolatban:
- a textúraminőséget úgy lehet közelről lemérni, hogy a camera menüben a focus-t és az aperture-t is minimumra vesszük
- a depth of fieldet effektíve kikapcsolja a focus max, aperture min beállítás -
SkyS1gn
félisten
Hát nem dobtam el az agyam tőle!
Ocsmány textúrák, elnagyolt kidolgozatlan felületek, ez kevés a 3Dmark ellen, a Heaven is szebb ennél!
A zene az szép ennyiEnnél még a Bf3 Alborz Mountains pályája is szebb!
[ Szerkesztve ]
-
D.Va
senior tag
Összességében pofás a látvány, nagyon szép főleg napsütéses esőben...
De könyörgöm... 10 évvel ezelőtt használtak ilyen elmosódott textúrákat... Sétálgatva a tájon közelről komolyan ocsmány. Pedig minden MAX-on van, csak az AA nincs bekapcsolva.
Pedig egy benchmarknak az lenne a lényege hogy gépigénnyel és szaggatással mit sem törődve megizzassza a gépet és álleejtős részletességet mutasson... Ezért nem értem hogy a level of detail-t is miért nem húzták ki kilóméterekre... gondolom a motor nem bírná...[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Nekem a teszt alatt végig olyan érzésem volt, mintha láttam volna már ezt. Valahol a 2010-es Bad Company 2, a 2011-es modolt Skyrim, és a 2012-es Wargame: EE környékén.
A DOF idegesítő, és még furán is néz ki, viszont a föld/sziklák/levelek textúrája olyan, mintha egy konzol játékból ugrottak volna elő, de a program nem átall jól bezoomolni, hogy véletlen se legyen eltévesztve ez a hiányosság.
-
DRB
senior tag
„Teljesen mindegy”(nyilván nem, de...
) milyenek a textúrák, illetve hogy rajzolja ki őket, valahogy a hangulata nagyon jó a valley-nek, legalább is számomra. Ehhez persze a zene is sokban hozzájárul, szóval jó az összkép..
-
BiP
nagyúr
A linkelt eredményekből azt a pozitív következtetést vontam le, hogy majd az én kis 460-omon is nézhető szintet fog talán hozni.
Végre, vártam már valami jó kis Nature-szerű benchmarkot. (nem is az eredmény, inkább a látvány miatt).
A 3DMark11 ebből a szempontból siralom volt, az új 3Dmark már jobban néz ki, de vannak benne unalmas részek. A 3. teszt, a FireStrike meg hiába lenne látványos, olyan diafilmvetítést produkált, hogy csak ihaj.
Tényleg, nem lehet belőle valami videót kiexportálni ? (talán a 2001-esben vagy 2003-asban volt ilyesmi)[ Szerkesztve ]
-
ViiiiktorOC
senior tag
Nem csúnya az tény!
Holnap ràengedem a 6870-esre.
Viszont itt is előny ha egymás utàn többször futtatom le?
[ Szerkesztve ]
-
MZperX75
addikt
Valaki végignyomta a tesztet egy IGP-vel? kíváncsi volnék....
AMD A8-al mit mutatna v
agy A10-el
-
+1 a DoF-os dologra. konkrétan úgy néz ki, mintha a messzi részek szimpla lapos textúrák lennének. namost azért előállítani, kitextúrázni és megvilágítani egy nagy rakás komplex objektumot, és lefuttatni rajta a szintén nem takarékos DoF algoritmust, hogy elérjük egy szépen kimosott szőnyeg hatását... oh well.
hangulatilag amúgy tetszik a demo, bár elájulni nem sikerült tőle - de az is igaz, hogy a relatíve gyors fly-through benchmark erre nem is alkalmas. majd barangolok benne egy kicsit, és akkor talán jöhet az eszméletvesztés
a textúrák minősége valószínűleg legalább részben kényszer - azért az nem könnyű döntés, hogy 400MB helyett 1GB legyen a letölthető program...
-
Psychopeti
senior tag
-
Pepe78
őstag
Jól megcsinálták.
Öröm nézni... -
_core
aktív tag
Core2 Duo E8400@4200MHz + GTX 660: Teszt (1920x1080 felbontasban Max Grafikaval)
[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
Számomra ez a benchmark végre azt nyújtja, amit sok-sok évvel ezelőtt a 3D Mark-ok: csodaszép látványt!
Ahogy korábban már meg is jegyezték, a 3D Mark lehet, hogy tök új technológiákat alkalmaz meg profibb a motorja stb., na de abban semmi olyan nincs, amire azt mondom, hogy azt a *****! Régen így volt, de az elmúlt pár évben nem. Most viszont ez a Valley visszahozta ezt az érzést, több helyen is tátott szájjal néztem.
Két dolog van, ami az én szemem is nagyon szúrja: a DOF, valamint amikor a kamera közelít a magasból és tisztán látni, hogy rajzolja ki a dolgokat. Tökéletesen egyet értek azokkal, akik azt mondják, hogy ezeken kéne még csiszolni, illetve a DOF-ot dobni a francba, mert az egy undorító dolog!
A sűrű növényzet, a fényhatások, az eső, a szél, ezek káprázatosak lettek!
Szóval számomra ez a benchmark az elmúlt jó néhány év legszebb benchmark-ja.Sok éve már annak, hogy egy benchmark program érdekelt volna, sőt, hogy lefuttattam volna, mert nem "valós" alkalmazás, viszont sok év után most úgy érzem, hogy ezt le kell futtatnom, mert nagyon szép és gyönyörködni akarok benne. A Unigine-nek most sikerült elérnie azt, amit a Futuremark-nak kb. 10 évvel ezelőtt sikerült elérnie utoljára.
Most mennem kell dolgozni, de hétvégén, vagy akár ma este én i megnézem, hogy hogyan fut, kíváncsi vagyok mire lesz képes egy Radeon 7870-es alatta.
Ja igen, néhányan említették a 3DMark2000-et. No igen, az örök klasszikus, abban a zene az nagyon EPIC!
[ Szerkesztve ]
-
determinator
csendes tag
Szerintem a grafikája nem rossz.
Bárcsak ennyire lenne "rossz" grafikailag a legújabb Aliens játék. -
Bull1
aktív tag
válasz
violentSt #42 üzenetére
Szerintem a szakmai szöveget nem érdemes lemagyarítani... pl. mikor honosított játékot/programot stb. néz az ember én speciel elszörnyedek a magyarított kifejezéseken... meg én mire leírom magyarul elmegy a fél nap, annyit nem ér meg. Akit érdekel a magyar nyelvtan, az előveszi hazánk szép irodalmát.
[ Szerkesztve ]
-
violentSt
tag
Jópofák az effajta "megmagyarázások" - bár nekem kissé fellengzősnek hatnak ( te érteni jól angol)
Persze ha a másik nem érti ő a hülye... bocs, de az én anyanyelvem magyar épp ezért I am at a loss to understand
Főleg ha már "magyarázol" legalább pár szóban magyarul felvázolhatnád a lényegét a mondandódnak
És akkor az olyan birkáknak mint én is hasznos infóval szolgálnál
Google használata + link copy még nekem is megy[ Szerkesztve ]
-
vinibali
őstag
pár napja kezdték Phronixon és TPU-n is tolni, ott csak egy rövid sample videó volt. engem nagyon megfogott, bár a Fire Strike sem akármi
és örvendetes, hogy megcsinálták OGL-lel Linux és OSX alá is... viszont néztem, elég erősen orosz a fejlesztőcsapat
-
tálusz
tag
Letoltam 8xaa-val is. Izzad a vga keményen!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
TazLeacher #18 üzenetére
Azért nincs z, mert a Unigine-t úgy ejtik, hogy junidzsin. A j-hez kell a névelőt igazítani.
[ Szerkesztve ]
-
waithEard
őstag
Jók ezek a belinkelt eredmények. Ahány post, annyiféle beállítás! Így aztán marha sok értelme van...
-
Blyan
félisten
Nem fröcsögök, elmondtam, hogy a csilivili grafika ugyan nagyon látványos, de olyannyira élethű akar lenni, hogy valóság és eközötti különbségek ordítanak. És ez általános igazság.
Minél nagyobb élethűségre törekednek a készítők, annál jobban elvesznek a részletekben, annak érdekében, hogy "szebbet" csináljanak a valóságnál.Ahogy itt felettem írta valaki, már bántóan néz ki.
-
Matthu
aktív tag
Kövezettek meg, de nekem ez a grafika szörnyen bántja a szememet. Nagyon mű az egész. Nem szép. Szerintem ennél tudnának jobbat is.
-
Vincent_
aktív tag
Steam-en is láttam már, mint megvásárolható verziót. Rendesen elgondolkoztam rajta...
-
Szokenesz
senior tag
Szerencsétlen HD4850-nek ez már kicsit sok.
De még ezen is egész tűrhetően néz ki, bár a bevillanó kövek/fák eléggé érdekesek. Eredmény
-
A valley-ben ritka gyenge felbontású textúrák vannak, ha kiveszem a blurt meg a dof-ot akkor látszik igazán. Nem tudom hogy ez normális-e. A növényzet egy része még rendben van, de a fák és az alap föld, kő textúrák mosottak. Bár lehet hogy csak skyrimhez szoktam hozzá.
Ami viszont nagyon tetszik az az időjárás. Na ilyen vizesedés effekt kellene sok sok játékba, stalkerben volt jól meg megcsinálva. -
Blyan
félisten
Azért fura, hogy a szemünk láttára rajzolódik ki grafika... Szóval úgy közeledünk és megjelenik, pedig már messzebbről is látszania kellene.
Meg a mélységérzékelés is fura. Megyünk a fűben, a távolabbi a fűszálak élesek, az elöttünk lévők nem - ez rendben is van. Aztán hirtelen élessé válik az előttünk lévő is, a távolabbiak meg maradnak tűélesek.
Najó, csak szarrágózom.
De minél inkább élethűbbnek tűnik valami, annál inkább észrevehető a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
D.Va
senior tag
Tekerj: 3 perc 15 másodperchez:
Nem tudom még ki emlékszik rá (3DMark2000) de ezt egy Geforce 2-es (!) 32 megabájtos kártya préseli ki magából...
Na ez a nem gyenge!
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
"a Unigine"
Most vagy valamit félreértettem, vagy lemaradt egy a(z)....
-
GAI
senior tag
Hát nekem kissé felemás ez a grafika... eleve a DOF effektet utálom, számomra egy számítógépes grafika akkor szép, ha minél tisztább, élesebb a kép. Állóképeken, természeti fotókon jól mutat a DOF, de mozgóképen szerintem förtelmes, nem kéne erőltetni. Plusz amit már előttem is írt valaki, nagyon hangsúlyosan észrevehető a távoli és közeli részek kidolgozottság váltása közötti éles vonal, ilyet 2013-ban már nem nagyon kéne észrevenni... Ettől függetlenül a közeli képek gyönyörűek, és az eső is nagyon jól néz ki. Ja, és a jelenleg a gépemben lévő GTX660 szépen viszi 30-40 FPS körül, full HD-ban alap beállításokkal DX11-ben.
-
waithEard
őstag
Nagyon tetszik! Tényleg sokkal jobb mint a 3DM témavilága.
Apróbb hibák azért vannak:
a villámok elég ergyák, és amikor esik a köveken ömlik a víz, miközben a talaj tök száraz. Na az elég béna...Talán nem ártott volna néhány élőlény, szitakötő, madarak pl.
-
tálusz
tag
-
.LnB
titán
Nagyon tetszik, úgymond a "témája" sokkal szebb mint a 3Dmark. Gyors meg is nézem.
-
Botrány milyen grafikával melózik ez a prog! Nagyon jó. A közeli képek csodásak, az eső is jól meg van csinálva, érdekes látvány az üvegre cseppenő vízcsepp is.
A távoli képek is szépek, csak ott túl élesen látni a grafika visszabutítását a távolban, ahogy szalad a fák fölött van egy éles vonal, ahonnan jobb és megint jobb minőségű a graf, ezt valahogy még lehetne finomítani, mint annak idején a textúra szűrés. Mikor még nem volt aniso.
Agyament. Egy ilyet kérünk 4K-ban... na jóóó legyen csak 64K-ban -
Bull1
aktív tag
Unigine > 3DMark, hands down.
[ Szerkesztve ]
-
Ed3r_X_
nagyúr
Egypár játékba elfogadnám ezt a grafikát, ha hazamegyek meglesem
Szép
-
Lacccca87
addikt
Ránézésre semmi uj és forradalmi szerintem. Ilyen vagy ettől jobb grafiák már látahattunk játékok alatt is.
Fák szerintem botrányosan, illetve a levelek a ksiebb bokron is.Össze lehet hasonlítani a 3dmark 05 -ös esti erdős jelenettel az bőven jobb igaz az sötétbe van, de akkor a 03 vagy 2001 be volt szép a nautre test
[ Szerkesztve ]
-
PC-rev-RM
tag
Eléggé elfajzott a 3dmark látvány terén. Bár elsődlegesen a hardver leterhelésére van kifejlesztve, nem eye-candy-nek, de azért megoldhatták volna, hogy öklendezés nélkül végig lehessen nézni.
A 3dmark 2001 "nature" szakasza volt az, ahol utoljára eltátottam a számat, meg még a családtagok is. -
Seaky
tag
Végre valami ami tényleg megizzasztja a HD7950-et. NAGYON SZÉP ez a Valley!
És várhatóan a köv. gen. kozolok már tudni fogják ezt játék közben is mert ott nincsenek API-k amibe elvérzik a PC-s hardver.
Hajrá! Végre fejlődik a grafika is és nem toporog szinte egy helyben a technika a 7 éves konzolok miatt.
Mondom én akinek 1 éve van PS3 is és alig 2 hete láttam a Final Fantasy XIII-t és elismerően hümmögtem rajta[ Szerkesztve ]
-
KisTopi95
aktív tag
Nagyon szép grafika.
Bárcsak ilyen grafikája lenne a dayz-nek is.... -
RiddleR
aktív tag
Szép és hangulatos, nice work!
-
atike
nagyúr
Nekem tetszik! Látványos... Plussz hozzám közelebb áll a realisztikusabb világ, mind mondjuk a 3DMark-os futurisztikus ez+az...
-
AgFRjkUZT_3
tag
Hát, engem nagyon meglepett
Nem is tudtam, hogy itt tart már a 3D grafika -
Manbal
senior tag
Nem semmi a videó alapján! Otthon majd meglesem!
-
->Raizen<-
veterán
Nem rossz a valley egyáltalán!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Valley nevű alkalmazás mellett a Heaven is sokat javult.
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One mobilszolgáltatások
- Musk és az xAI elhozták a ChatGPT és a DeepSeek riválisát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...