Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronos3000
senior tag
Szomorú hogy az amd procik nagy részének csak a híre jut el hozzánk....
Wasabi...
-
satz18
őstag
A Samsung ATIV Book 9 Lite árazása nekem kicsit meredek, de a tesztre kíváncsi leszek. Ha már Temashnál járunk.
Benyaking abból lehet megint a Fujitsu háza táján lesz érdemes nézelődni, de hogy ott nem lesz olcsó az is biztos.Na ez a baj. Az árazás... Közben meg az encore meg a transformer 100 100k alatt kezd.....
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
stratova
veterán
válasz Benyaking #21 üzenetére
Mert azzal konkurenciát állítana a saját ügyfélkörének. Nem ad annyi "marketing támogatást" az AMD mint az Intel, ennyi. Szomorú de ez van, a hazai helyzet meg még viccesebb. Indiában nyomulnak most ügyesebben.
Ha Lenovo megint csinál Edge 335 vagy 135 notit immár Kabinival és lesz A10-es Lenovo G, akkor az, az olcsóbb de ajánlott gépek között már fél siker. Jelenleg a milyen notebookot vegyek témában 150 alatt Fujitsu, Lenovo G, és Dell 5521/7521 a legfelkapottabb.
A Samsung ATIV Book 9 Lite árazása nekem kicsit meredek, de a tesztre kíváncsi leszek. Ha már Temashnál járunk.
Az Asus U38N ára ellenben szvsz reális volt és élőben is egészen kellemes az anyaghasználata/képe.Benyaking abból lehet megint a Fujitsu háza táján lesz érdemes nézelődni, de hogy ott nem lesz olcsó az is biztos.
-
Benyaking
aktív tag
Én csak azt nem értem miért nem csinál az Amd saját tabletet/notit? Mar vagy egy eve várok normális win8as tabletre reális áron. Úgy látom ez reménytelen.....
-
sad_Vamp
őstag
Nem cinizmus ez.... én is ezt hallom/látom/érzékelem. Kerestem TEMASH-os lapotopot a múltkor drágább volt mint az inteles testvére, miért?! Azt sem értem hogy miért csak 12" volt, 13" miért nem? Pont az ilyen (és hasonló) APUk lennének jók subnotikba, és senki sem gyártja, vagy ha igen drágább mint az inteles, non-sense!
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
SadAsid
csendes tag
Mert Microfos bácsi úgy gondolta, hogy ha majd inytel-t rak bele az majd kedvezően érinti az eladásokat. Nem számít hogy esetleg kevesebbet tud a dolog, nem tud mindent kihasználni.. de a felhasználónak jó lesz az is.
Sajnálatos hogy a gyártók csak a pénz hajhászásra törekednek, s minél drágábban próbálnak eladni valamit. Ahelyett hogy lenne egy értelmes gyártó aki idehaza is forgalmat AMD-s termékeket, lehet hogy a nyereségük nem 300csak200$ lenne..de istenem.. lehet nagyobb bázist tudnának vele megmozgatni ami hosszabb távon több profit. Legalábbis szerintem. -
Z_A_P
addikt
Egyszeruen nem tudom felfogni, miert nem ilyen APU-k vannak az uj Surface-ban??
OK
-
Jack@l
veterán
Gyanítom mert az SOC nem "lapba" való...
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Mercutio_
félisten
Jah, így már beugrott, lesz még elvileg néhány másik gyártónál is hasonló
Brazosból annó legalább az Asrock viszonylag korán kijött az E-350-es lapjával.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Affene, ezeket mindig keverem viszont ha nincs s-ata akkor notiba se nagyon van helye nem?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
félisten
cinizmus ON: Előbb kivárják a gyártók, hogy az intel 2016-ban előrukkoljon valamivel, ami jól megveri, és majd akkor piacra dobják kis szériában, magas áron, gagyi körítéssel.
Egyébként gondolom, nincs róla infó.
Temash SOC-cal még nem láttam lapot még hírben sem.
Gyanítom, hogy Temash-sal nem is lesz, mivel nincs benne megfelelő I/O cucc (sata, meg ilyesmi).
A Kabini-ben van, így mITX lapra az való.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Mercutio_
félisten
Mikor lesz ezzel szerelt mITX lap HTPC-hez?
-
stratova
veterán
Ez az én bánatom is.
No meg, hogy Indiában már kapható A10-5750M-mel is a Lenovo G505s, míg idehaza még csak A8-4500M-mel (bár már legalább van); A8-5550M-mel pedig csak szürkén.
Lehet a "mainstream" kategóriában azért érkezik még Richland is ráérősen, mert mobil Kaveri 2014 tavasszal esedékes. -
félisten
Pont a tegnapi Intel Bay Trail-T cikk olvasása után tűnödtem el azon, hogy az AMD-nek mit kellene tennie, hogy sokkal hamarabb és több gyártó használja fel a termékeit.
Az inteles cikkeknél többször olvasok olyat, hogy 3-4 hónap múlva a polcokon lesznek a kész termékek.
AMD-s cikkeknél ilyenre nem emlékszem. A Kabini/Temash páros erre a legjobb példa.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Fiery
veterán
Remek, varjuk szeretettel. Most mar csak konkret (notebook es tablet) termekeket kellene a boltokba szallitani. Elkezdodott, de kicsit felek tole, hogy a mobil Trinityhez hasonloan lassan fog csak felfutni a termek kinalat
[ Szerkesztve ]
-
satz18
őstag
Akkor ezt az olcsó aktív hűtéses netbookokba szánják? Így hirtelen más értelmét nem látom a dolognak.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Processzor felvásárlás
- ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest