Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olasza
aktív tag
120 gigás töpszli vinyó már csupán 100k-ért. Azért látszik, hogy milyen gyorsan esnek az árak. Egy évvel ezelőtt még több mint egy fél milla volt egy hasonló kapacitású. Szép jövő vár ezekre.
-
orbano
félisten
csak hogy a fikusz nem helyettesíti a majmot és fordítva. viszont az SSD 1:1 a HDD ellenfele, tehát teljesen ésszerű, hogy kihangúlyozzák ezt az előnyét a HDD-vel szemben. Hogy ez a technológia triviális előnye? És? A reklám az átlag júzernek, vásárlónak szól, akinek ez nem feltétlenül trivi...
A vér nem válik VAZZE!™
-
Findzs
addikt
hát ezek baromi drágák
anyiba kerülnek mint egy jobbfajta noti"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
BigBear
senior tag
Tesztekben jól mutatnak ezek a szép sebességértékek, csak éppen gyakorlatban már nem ilyen szép a helyzet.
Egy átlagosan széthasznált winchesteren a rendszer futtatása + egyéb apró programok, kis töltike stb. mellett másoljon át ugyanazon a HDD-n belül nagyobbacska (pár giga) anyagot, főleg ha sok file-ból áll. Mindjárt nem lesz 40M az írási sebesség.
Na, ilyen helyzetben kíváncsi lennék, mit produkálnak ezek az SSD-k. -
Raymond
félisten
válasz #95904256 #11 üzenetére
Ja, itt is latni. Tehat 1.8" formatumban (azok a HDD-k 3600 es 4200RPM voltak eddig, az 5400 is csak most lett bejelentve) gyakorlatilag hozza a 2.5" irasi sebesseget masban pedig sokkal gyorsabb (olvasas, kesleltetes es IO/s). Csak az ara lehetne emberi
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
szab.tam
nagyúr
festékkeverő próba. áááá! lol!
ez kb olyan, mint ha egy majmot kitennék 160 decibelnek, megsüketül. és ezt megcsinálom egy fikusszal. hű de jó ez a fikusz! nincs rá hatással a hangerő!
bravó! ez aztán a marketing!
de a cucc azért nagyon tetszik. alakul a dolog.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
bteebi
veterán
Megnéztem, teszteltem már (igaz, csak egyet, az SATA-s volt, és úgyis szánalmasan lassú volt). Bocsáttassék meg nekem az a bűn, hogy én szinte mindig desktop PC-ben gondolkodom , és ott azért egy új, normális vinyó átlagos írási sebessége simán van szerintem 50-60 MB/s, ami azért jobb, mint a 40. Persze bőven nem azonos szegmensbe készülnek ezek a termékek (3,5" HDD vs. 1,8" SSD), és mint írtam is, egyáltalán nem rossz ez az SSD.
Maradjunk annyiban, hogy azért még lehet fokozni ezt a sebességet is . Ha az olvasási sebessége lenne mondjuk 160-200 MB/s, az írási pedig 120, teljesen jó lenne.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
törölt tag
Ha jól látom a kétszer nagyobb SSD másfélszer drágább, akkor a 15GB-os olyan 199 dollárba kerülhet. Van ennél olcsóbb, hasonló sebességű SSD a piacon?
-
bteebi
veterán
Az olvasási sebesség már rendben van, de az a 40 MB/s írási sebesség még vékonyka , bár már tűrhető. A kapacitás is teljesen rendben van, 1,8"-osnál 120 GB egyáltalán nem rossz. Bár még baromi drága . Pontosabban már nem annyira, de egy 30 gigás SSD árából inkább veszek 2 db 1 terás Samu vinyót, ami RAID-be kötve odab*szna az SSD-nek . Persze nem laptopba lenne való, többet is fogyasztana és egy ilyen tesztet se élnének túl .
Jövőre már talán elérhetőek lesznek az SSD-s laptopok is. Bár nem tudom, hogy ki bírom-e még azt várni, vagy előbb veszek egy winchestereset.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Ste
addikt
ez inkább Tomb Raider és Eidos reklám
mondjuk pont olyanon demonstrálni, amiben nincs mozgó alkatrész. megcsinálhatták volna egy memóriával vagy pendrive-al is (aki nem tudja mi az az ssd annak lehet jól jön ez a videó )
-
vedini
őstag
ááá nagyon impresszív ez a vinyó teszt, notikba jól fog jönni az effajta rázkódás védelem
workworkwork...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest