- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csandi
őstag
válasz fatpingvin #5 üzenetére
Régen is az volt a jó ha egyben volt hagyva a 12V-os ág. Tegyük fel pl van egy 550W-os táp, kettészedett 12V-os ággal, akkor lebutítva van 2x275W-unk, namost ha rákötsz egy olyan fogyasztót ami önmagában többet eszik 275-nél akkor nem fogja elbírni pedig ha egyben lenne az 550, akkor a nagy fogyasztót + a többi kicsit együtt elbírná. Kb. 2008-9 lehetett amikor az első PC-met összeraktam 6.-ban (tudom fiatal vagyok ) és akkor nagyítóval kellett vadászni az egyben hagyott 12V-os ágú tápokat és akkor is minden fórumon elmondták nekem, hogy az a jó, azóta egyre inkább, majd szinte már csak azok vannak, szerencsére.
Mondjuk most találtam egy ilyen linket, ez mindkettőnkkel ellent mond [link][ Szerkesztve ]
-
fatpingvin
addikt
ez amúgy valami új irány hogy csak egy 12V-os ág van? I mean, nekem még az van a fejemben hogy anno annak örültünk hogy a nagy teljesítményű kimenetek több tápágról kapnak delejt
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
vaakuum
addikt
Én örülök neki, hogy ezt a méretkategóriát is fejlesztik , szerintem már régen ez kellene legyen a "jellemzően használt fizikai méret" a tápoknál.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
flashpointer
őstag
Azert a Corsair SF750 olcsobb es ugy hogy sokkal tovabb (300w) marad passziv.
-
Graphics
Jómunkásember
Lásd pár hete EVGA: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest