Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet jókor voltam jó helyen. Asrock nagyon bőkezű feltétel nélkül megkapom amit kérek. Bár szerintem ebbe benne van az is, hogy napi szinten beszélünk és találkozunk melóból adódóan. A Toshiba meg úgymond jött vele. Épp tegnap beszéltem róla, hogy nekem az alkatrészek mindennél többet érnek mert tudok legózni.
És igazából levideóztam 5 laptopot ennyit tettem és ez sem volt kötelező. Meg a Youtube is azért van, mert inkább elmagyarázom videóban mit csinálok, mert írogatni nem szeretek.
A legapróbb dolognak is örülök pl. pendriveot kaptam szerdán. Meg van nálam egy Akció kamera.
És nem is szoktam pofátlan lenni mindig csak azt kérem ami tényleg kell és tudom valamelyiknek lehet a termékei között.
Elég sokat megspóroltam velük, és tudtam venni egy komoly kamerát.
A Monstert meg megpályáztam és a versenyes gépet nem tart sokba átalakítani. Csak elég lusta vagyok.
Drizzt01 Nem ezek miatt mentem. Asszony baszogatott, hogy ha már ennyi munka volt vele és ilyen sokba került akkor vigyem.
Az Acer úgy jött a képbe, hogy egy monitor alá betettem a gépet hozzászólásba a facebookjukon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest