- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet jókor voltam jó helyen. Asrock nagyon bőkezű feltétel nélkül megkapom amit kérek. Bár szerintem ebbe benne van az is, hogy napi szinten beszélünk és találkozunk melóból adódóan. A Toshiba meg úgymond jött vele. Épp tegnap beszéltem róla, hogy nekem az alkatrészek mindennél többet érnek mert tudok legózni.
És igazából levideóztam 5 laptopot ennyit tettem és ez sem volt kötelező. Meg a Youtube is azért van, mert inkább elmagyarázom videóban mit csinálok, mert írogatni nem szeretek.
A legapróbb dolognak is örülök pl. pendriveot kaptam szerdán. Meg van nálam egy Akció kamera.
És nem is szoktam pofátlan lenni mindig csak azt kérem ami tényleg kell és tudom valamelyiknek lehet a termékei között.
Elég sokat megspóroltam velük, és tudtam venni egy komoly kamerát.
A Monstert meg megpályáztam és a versenyes gépet nem tart sokba átalakítani. Csak elég lusta vagyok.
Drizzt01 Nem ezek miatt mentem. Asszony baszogatott, hogy ha már ennyi munka volt vele és ilyen sokba került akkor vigyem.
Az Acer úgy jött a képbe, hogy egy monitor alá betettem a gépet hozzászólásba a facebookjukon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eric és a bringagyár - itt készülnek a OneSport és a Duotts kerékpárok
- Synology NAS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sweet.tv - internetes TV
- Gumi és felni topik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest