Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- NVIDIA® driverek topikja
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Psycho18
üzenetére
sok helyen leírtam, hogy ilyen helyekre a 2 oldalú ragasztószalag nem célszerű.
szerintem itt is. na mind1...
sokat szenvedtem velük, gyakorlatilag mindenhol zsákutca.okok:
az oldallapban biztos van egyenetlenség, amit szemmel nem is látsz.
amikor felteszed, a friss ragasztás, és a rányomkodás miatt a plexi magához húzza az oldallapot.
ami szépen 1-2 nap alatt visszakéredzkedik. attól válik el a ragasztószalag, amihez kevésbé tapad. logikusan..
ha szilikonos ragasztóval keni meg az ember, akkor más a történet. mivel annak az elsődleges kötési ideje kb. 1 óra, a teljes átkötés 24 óra, az elején nem tart szinte semmit.
tehát a néhány század mm-es egyenetlenség miatt az oldallap rögtön felveszi a neki kedvező pozíciót. a szilikonos ragsztó pedig húzódik vele rugalmasan, kvázi ott kicsit visszavastagszik a ragaszó réteg, és úgy köt meg.
és kötés után minden anyag nyugalmi helyzetben van, nem feszül. sosem jön le.én úgy gondolom, hogy a pillanatragsztós rögzítés is idővel el fog engedi, kezdve azona sarkon, ahol legnagyobb a feszítés. mert kenés után rányomtad, és a feszítő helyezt fennál.
nálam is ez volt az út 2. lépcsője.
igaz, nálam rácsokkal, nem plexivel.ragsztószalag, pillanatragasztó, majd szilikonos. (f.bs, tekasil.)
wasqez kolléga 2 komponensűvel tette fel az egyik rácsozatomat. -
Engineer086
Modder
válasz
Psycho18
üzenetére
A kétoldali ragasztós történeten csodálkozom, ilyet azért ritkán hallani, hogy az egyik oldal bivalyerősen ragad, a másik oldalon viszont harmatgyenge. Gondolom a plexi azon oldaláról, ahová a ragasztócsíkot raktad leszedted a védőfóliát. Esetleg nem kapott az oldallap az elmúlt három napban olyan igénybevételt, ami miatt elengedhetett a ragasztás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Extensa 215-52 (2021) Megkímélt állapot, 1 TB HDD, dobozával!
- ÚJ Creality Hi
- STARTECH 4-Port PCIe Gigabit Network Adapter Card új 4db
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Ryzen5 4500/ RTX2060/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest