- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ZIDOO médialejátszók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
itt mindent levának, ami vágható.
kb egy éve vásárolok tőlük mindenféle alulemezeket, aluprofil hűtőbordákat, alurudat, vörösréz lemezt, rozsdamentes rudat, ami kell...én 100x100mm-es , 0,5-ös alulemezből is kértem pl. már 50 darabot. hűtőlamella toldásokat csináltam belőle. a 2. adagot még fel sem használtam még.
karossal levágtak 10 csíkot, és azt ollóval felvágták. kb. bő 5 perc alatt. na jó, jelöléssel együtt 10.ha a helyszínen kéred, és levágják, akkor általában nem számítják fel. esetleg az emer ad 500-1000 ft-ot azért a pár prces melóért, zsebbe. ha éppen nem áll sor.
ha ütmezett darabolás van, vagy telefonos, online megrendelsé, akkor kb. 3500,-ft darabolási díjat beszámláznak. próba cseresznye dolog...de nagyon szeretem őket. kedves, normlis banda. szívesen járok oda. és lehet kérni bármilyen keveset is...
nem azt sorolják inidításank, mint a "2*1m-es, táblás helyeken", hogy mit nem csinálnak, hanem megkérdezik, hogy add elő: mit és hogyan szeretnél...
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VoIP telefonálás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- E-roller topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest