Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, pont mikor kiléptem akkor jutott eszembe hogy a dekopírt is írhattam volna. A papírszalag alatt pedig a maszkolószalagot gondoltam, és pont azért mert nem hagy nyomot.
A fóliával akkor lehet félreértettem mit akarsz kezdeni. Most arra akarod használni, hogy kitakarj vele olyan részeket amiket nem akarsz lefesteni, vagy védőfóliát akarsz az egészre tenni?
Ha műanyagot vágsz, nem melegszik fel annyira a fűrészlap, mert jobban harapja az anyagot.
-
Mister_X
nagyúr
Dekopír az van, ugye nem fog sérülni az alumíniumtól?
@razorbenke92: én valami olyasmire gondoltam, mint amilyen fóliákat a telefonokra vagdosnak. Tapad, fixen van a helyén, de ragacsnyomot nem hagy. Ezekkel az a gondom, hogy 7 col fölött nem találtam, egy ATX hára meg szerintem kicsit drága lenne beborítani ekkorákkal.
Fújós festékre nincs senkinek sem ötlete?
-
LLKobe
veterán
Hát kérlek: a led bele van mélyesztve amennyire lehet a plexibe, és elfedtem a tetejét egy darab alufóliával. Ez azt eredményezte amit a képen látsz, hogy ahol az alufólia van ott van egy sötét pont, akörül rohadt fényes, és marhára nem egyenletes.
Gondolkodtam több leden, de akkor ugyanez lenne csak 3 helyen...Ezért gondoltam hogy a plexi lapját le kéne festeni valami fluoreszkáló festékkel, az legalább egyenletes lenne, és úgy se kell hogy erős fénye legyen.
De minden ötletet/javaslatot szivesen fogadok

Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hővezető paszták
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos cigaretta 🔞
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Eladó egy kiváló állapotban lévő Honor 400 Pro mobiltelefon
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HONOR WATCH 5
- i5 12500/ RTX3070/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi