- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GypsFulvus2 #10 üzenetére
Én DC-ről szedtem, egy orosz HUB-ról, és tökéletes lett, mert angol és orosz nyelveket támogat. De nem sikerült elsőre, rengeteg változata van. Szedtem mindenféle méretben ilyen módosított játékokat, némelyik bugzott is rendesen.
Itt egy link, nem tudom, az -e, amit én szedtem dc-ről, de hasonlónak tűnik. Ha nem megy, csak keress rá olyan kulcsszavakra, mint Deus Ex Human Renovation, és előbb vagy utóbb meg fogod találni!
ps.: tuti nem az, amit én szedtem, ez több annál, de a több nem biztosan jelent jobbat is. A Human Renovation v1.30 arra törekedett, hogy az alap játék legyen kijavítva teljesen, illetve legyen szebb. A linken lévőben ennél több módosítás is van szerintem.
Mans20: attól függ, mit tekintünk késznek. Az összes fontos karakter készen van.
-
GypsFulvus2
őstag
Hangulatos videó, tetszik.
Honnan lehet leszedni ezt a max. jav. első részt (modot)? Megköszönnék egy linket; rég játszottam vele utoljára. Megvan a régi dobozos is, meg a GOG-os verzió is, valamelyikre csak működik, gondolom.
Amúgy a 3. rész szerintem azért eléggé megközelítette az első szinvonalát. Nem érte el, de az kvázi mission impossible, hiszen minden idők egyik legjobb videojátékáról beszélünk (top 5 all time all platforms -ban mindenképp benne van az első rész). Mondjuk én a 2. résszel is elvoltam. Erősen butított a hátékmechanika persze, de a története annak is remek.
-
-
Eddig a játéknak ez a videója tetszik legjobban. Talán mégse szúrják el teljesen. Jó lett volna, ha az utcán felnézett volna az égre a játékos, kíváncsi lettem volna, milyen az ég, lehet -e látni a csillagokat! Számomra nagyon sokat ér, hogy végre megint szabad(abb) terek is vannak. Anno a Deus Ex első része ezért is volt annyira magával ragadó. Liberty Island a hatalmas, bejárható területével, vízzel, fákkal, galambokkal, csillagos éggel, a háttérben meg világító felhőkarcolókkal... Mondjuk az csak sok mod után lett gyönyörű, az első kiadáskor még a textúrák is borzalmasan alacsony felbontásúak voltak. Aztán HDTP, New Vision, végül pedig a HUMAN RENOVATION. Utóbbi már szebb látványt ad a Deus Ex 2-nél, ami mondjuk nem nehéz.
-
Xelloss
tag
Jónak tűnik ,kár hogy nem fog futni az asztali gépemen. A "na majd egyszer" listámra ráteszem.
-
gianni85
veterán
Az a baj nálam, hogy nem használok ki ilyen különböző megközelíthetőségi lehetőségeket. Sunyiban végigvittem a HR-t is, aztán már nem kezdtem el elölről durr bele hozzáállással.
-
boost
veterán
Mi ez, (új) Thief 2?...
-
.LnB
titán
A következő "tutivétel". Remélem jól lesz. Érdekes újítások. Kicsit némelyiket könnyítésnek érzem, de egy Deus Ex-nek még elnézem ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Eladó Unifi US-8-60W POE Switch
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Kedvező Ár! DELL S2722QQC Style IPS 4k PD usb-c Gari 2026.07
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5600XT 12GB!
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest