Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya0
csendes tag
Sziasztok ha valaki jár a honlapon nem tudná lefényképezni a nagy chipszet hűtő fölötti részt ?Fontos lenne köszi.
-
Speed®
titán
"Látom nagyon beletiport a lelkedbe" Ez a rész nem neked szólt...
Nem állítottam, hogy csak 3200on lehet használni. Csak hogy az általad felhozott U120nál azonos hűtési teljesítmény mellett valszeg (biztos..) hangosabb.
Ha 3200on alapfeszen Primeozol (azon verzióval, ami mind a 4 magot terheli) és a magok! hőmérséklete (Coretemppel nézve) 45>'C 1500rpmen, az korrekt.Az, hogy melyik hűtő milyen típusú házban mekkora hatásfokkal üzemel, külön logoutos disszertáció kéne legyen, én lust vagyok, írja meg vki
-
lepence
tag
Dehogy tapostál a lelkembe.......csak kevesen tudják hogy a Gpower pro nem
csak 3200-on jó hűtő.
Hétvégéig nem vagyok otthon de ha kell csinálok prime-ot....
q6600-3200-on 10-20 perc prime után 42-44 fok körül van 1500-as ventivel
Nekem nem jött be az ultra 120, a Stackerben valamiért rosszabb volt ennél.... -
Speed®
titán
Tényleg túlzás. De a lapra és a memókra nem gyengén jó hatással van.
PWMes AC ventik vannak rajta, ~500rpmen mennek tök kussban..
Kíváncsi leszek ha meglesz a Q66om, hogy bír vele ~3.6Gn
Ha 1000rpm fölé pörögnek, karácsonyra összedobom a vizet..tavaszra tartogattam a költségeket, de ha a csend kívánja.. -
trassher
addikt
jól néznek ki bár az a kályhaezüst lehetett volna inkább matt fekete.
yakuza.tora: ha ez nehét akkor én mit szóljak a CM Ultra Vortexemhez? ventivel kerek 800g
-
Gorneck
legenda
Erőltetett túlzásnak tartom azt a bordát!
Nekem hála a lapom szabályzásának 10ből 5 órát passzívba van!
Ha meg forog akkor csendbe 500-600rpm-en teszi...mondjuk nekem a régi Typhoonom van...
Viszont, hogy felette lyukacsos a ház oldala így nagyon kemény ellenfele a nem a lapra fújó hűtőknek... -
Ste
addikt
szerintem is inkább thermalright
bár én leragadtam az xp-120-nál -
Speed®
titán
Remek. Feltételezed rólam, hogy meglepődök ha azt látom, hogy IDLEben a procid kultúrált hőfokokkal megy a leszabályzott hűtővel? C1, EIST, stb..
Eressz rá Primeot 15 percig 2400on...kíváncsi vagyok a hőfok/fordulatraGorneck23
Hááát ezt megvétóznám...ha olyan a ház kialakítása, akkor erősebb a Typhoon.Látom nagyon beletiport a lelkedbe a mondatom
Olvasd el még1x pls.:
A G-PowerII Pro a Big Typhoon VXel van kb. pariban, nem kell csodát várni.Calibos
Tudom, hogy van Extreme is, de lepence nem azzal hasonlítgatott -
Speed®
titán
ultra120 volt nekem is és semmivel nem hütött jobban mint a mostani Gpower pro
Ja, de az U120 leszabályzott 12es ventivel szinte némán hozza azokat a hőfokokat amit a GPowerPro sivító ventivel..sokaknak nem mindegy
A G-PowerII Pro a Big Typhoon VXel van kb. pariban, nem kell csodát várni.
-
Ribi
nagyúr
En nemertem hogy az miert jo, hogy esetenkent 60 fokos levegovel tolom pofan az alaplapot ?
en igencsak orulok ha a procirol jovo levego minden mast elkerul es ugy tavozik, ezzel nem melegitve a kornyezetet.
A 8800gtx levegojet sem vezetem ra az alaplapra hogy az milyen jo hogy meg azt is "hűti".
Mostanaban 2 alkatresz van ami igazan hot termel. VGA es CPU. Ezekenka hutesenek ugy kellene kinezni, hogy elol cso be, venti a borda elott, utana cso ki. Es ez a levego semmi massal nem talalkozik.
De ez csak szerintem van igy. -
[HUN]Tyson
senior tag
válasz
Stalker-2572 #25 üzenetére
Remélem nem.
-
Stalker-2572
veterán
Scythe Katana óta nem sokat változott a kialakítás. Lehetséges, hogy megtalálták a legjobbat?
-
dbius
veterán
Az mindenképp előnyös, hogy a venti a kialakításnak köszönhetően az alaplapra is fújja a levegőt. Ahogy nézem a manapság kiadott hűtőket, nem sokról mondható el ugyanez.
-
engusz
veterán
Szépen néz ki.
Mostanában annyi melegedő cucc van a processzor foglalat körül, hogy sokkal ésszerűbbnek látom az olyan hűtők gyártását és beszerzését, amiken a (minél nagyobb) ventilátor merőleges az alaplapra. A HyperTX-em ebből nem jeleskedik, de legalább kifúj a ventilátor az oldalán, hiszen lyuggatott, továbbá a "szoknya" miatt még egy kis levegő van irányítva az alaplap irányába.
-
lepence
tag
Teszteket nézve a Thermalright Ultra 120 extremmel van pariba.
Akkor lehet beszerzek 1-et -
Achill3uS
nagyúr
csodálom h Gorneck nem ilyennel nyomul
-
lepence
tag
Nekem még most is a Gpower pro(I) van a q6600-on és alapjáraton elviszi
3200-on pörgetve viszont tényleg nagyon hangos........
Lehet hogy benézek megint egy Pro-t. -
kovy79
őstag
Qrva nagy extra a Pro-n a kék led.
A faxom már tele van a kék ledektől, főleg, hogy ki sem lehet kapcsolni. -
horvathkrisz
addikt
gay-power...
-
Symbio
senior tag
válasz
venember83 #7 üzenetére
A Pro 120-as ventilátora a 700-1500-as fordulatszámon már biztosan nem hangos és elég levegőt ad (de kinézetre tényleg kicsit gázos
)
-
Retekegér
MODERÁTOR
Nekem volt G-Power GL-em, semmi panaszom nem volt rá a hangján kívül. Ventiszabályozóval lehet le sem cseréltem volna.
Ezek is elég pofásak, reméljük méltó utódok lesznek. -
P00By
nagyúr
válasz
venember83 #7 üzenetére
Igen kinek mi,tapasztalatok stb.
Én most a Hyper TX2m ventijével szívok,naddon szopo ez a hűtő,de nem panaszkodom 5kért tényleg jo ahogy van
-
Speed®
titán
Néhány +kép és egy kis teljesítményteszt.
A nagyobbik nem néz ki rosszul, bár jó lenne ha a gagyi kínaikróm helyett matt lenne a burkolat, a venti meg áttetsző, ha már úgyis világít.
A hűtési teljesítménynek valószínűleg eléggé betesznek a sűrű lamellák..legalábbis a V1el ekvivalens hőfokok nem túl bíztatóak..
szerk.: nem akarnak a Giga dizájnerek végre kicsit megkomolyodni színhasználat terén? Az össze alaplapjuk bukó nálam ha esztétikáról van szó, a rikító slotoktól agyvérzést kapok.. -
venember83
nagyúr
Max ajandekba jo az ilyesmi... 2300as rpm enyhen hangos, venti nem cserelheto meghibasodas eseten (ahogy latom), szep, de kicsit sem praktikus.
TC-osan: nem kéne.
P00By: latod, nalam ez minusz pont
-
törölt tag
szép.
-
yakuza.tora
addikt
A nagyobbik az 5 hőcsövével és a 65 dkg-os súlyával komoly darabnak ígérkezik...
-
szab.tam
nagyúr
a csendes üzemmóddal ellentétben engem inkább a nagy hűtőteljesítmény izgat.
vajon a hyper tx-hez képest milyen lesz? -
wardred
tag
Egész pofásan néznek ki. Kíváncsi lennék rá milyen zajosak. Ha jól látom a 12cm-es verziónál csak párhuzamos bordák bannak, nem gáz, ha 45° -ban megy rá a levegő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A G-Power II-esek a CPU tápellátó áramköreinek is jobb hűtést biztosítanak.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest