- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- Léghűtés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Ezek a kis teljesítményű UV LED-ek valószínűleg semmit nem érnek se tollban, se robotporszívóban, csak így beírhatnak egy plusz hamis opciót a termék előnyeibe. Ezen a LED-es karkötőn meg mi fog ennyibe kerülni? Mi kell hozzá? LED, elem, esetleg áramgenerátor, és mozgásérzékelő. Az már a videón is látszik, hogy a kormányon is villog, vagyis mozgatást érzékel. Ezt meg lehet oldani PIR szenzorral is, de a búgócsigában lévő lemez kapcsólón ár, a világító gumifigurákban lévő rugó kapcsolón keresztül, higanykapcsolóig bekapcsolhatná, amik nem fogyasztanak semmit. Végülis ez ugyanaz, mint egy ilyen világító gumis izé, amit a kocsiba szoktak felakasztani, és rázásra bekapcsol, csak más az alakja. De ha bekapcsolhat akkor is, ha nem kanyarodunk, akkor félreérthető lehet, mert lehet azt mondani, hogy igaz, hogy nem nyújtotta ki a kezét, de indexelt, és azt hittem, befordul. Úgy értem, hogy mi van, ha a kezemen villogni kezd, és a mögöttem jövő azt hiszi lusta vagyok kinyújtani a kezem, és azért jelzek így?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest