- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
motown5l
senior tag
Vasaroltam egy EVGA SuperNova G2 650w-ost.Eddig meg vagyok vele elegedve full modular.
-
Szép ez a 7 év garancia,de melyik bolt fogja ezt bevállalni?
-
kpal
nagyúr
Ezek a tápok egy életen át kitartanak velünk.
-
qisqaqas
senior tag
válasz
fondorlatos #16 üzenetére
szellőző olyan mint egy zuhanylefolyó
-
fondorlatos
aktív tag
Egyetertek az elottem szolokkal abban, hogy johetne 400 watt koruli teljesitmennyel.
-
wolfman
veterán
400 450-es tápok már nem is léteznek mostanában?
-
MMIX
addikt
Tessék, bontsd vissza, vagy húzd le a moduláris kábelt a tápról.
(szerviz, garanciális csere (azonosra) vagy megegyező moduláris kábel kiosztású tápra, takarítás, felesleges kábelek kihagyása, egyedi hosszabb, rövidebb kábelek fabrikálása, egyedi kábelek, harisnya akár szálanként, szalag kábel) -
gold007
tag
Még mindig nem értem mire jók a moduláris alaplapi tápcsatik. Ha esetleg valaki alaplap nélkül akarná használni a gépét?
Ettől függetlenül korrekt tápoknak tűnnek, csak kár, hogy mire ideérnek, már 2x annyiba kerülnek, mint amennyit érnek...
-
hemaka
nagyúr
Korrekt daraboknak tunnek.
-
intelMMX
senior tag
A ventilátor vezérlés jó dolog.
Árban nem tudom, hogy drágának számít-e, de gondolom a többi moduláris táp sem olcsóbb 23-28K-nál -
Televan74
nagyúr
Jó lenne már a 650W G2 -t a polcokon is fellelni.
-
.mf
veterán
"Természetesen a fedél alatt a GS és a G2 nem ugyanaz, mert míg előbbihez a Seasonic szállítja a belsőt, addig a GS-nél már a Super Flower a beszállító."
Mármint a G2-nél Szuper Virág
/ Csodálom, hogy még nem nevezték át magukat. A KicsiCsillagom (Micro Star International, MSI) és GyímántVirágom (Diamond Flower International, DFI) mellett őket szoktam még a mókás nevűek között emlegetni
-
Scholes9
nagyúr
Nem tűnik rossznak. 7 év gari az remek. Meg gondolom lehet még venni is hozzá, hogy még több legyen
-
MMIX
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
ph A G2 sorozatba 550 és 650 wattos összteljesítményű tápok érkeztek 80 Plus minősítéssel.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest