- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonToni
aktív tag
Bevallom, nekem még új ez a kompakt vizes témakör, mert eddig csak paráztam miatta... mi van ha szivárog és eláztatja az alaplapot és/vagy a vga-t, stb... Most viszont az utóbbi fél évben elég sokat olvastam utána és a kompaktokra már egyáltalán nem jellemző, hogy eresztenének... (a régebbieknél is csak az alacsonyabb árú/minőségűre volt példa) Illetve ez azért nem teljesen igaz, mert most is látni (pl. Raijintek) hogy eresztenek, de ezek többsége megbontható...
Ha jól emlékszem, akkor pont a Corsair vállal olyan garanciát, hogyha eresztésből származik károd, akkor megtérítik azt is... bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos...
Egyébként ugye van kér gyártó akik a pumpákat adják a rendszerbe és ezek közül is inkább az egyikre esküsznek! (most szándékosan nem akarom leírni, hogy melyikre, mert a végén még nekem esnek...
)
Illetve felesleges maxon járatni a pumpát és akkor nem fog "hamar" tönkremenni!
A venti meg ugyanúgy megállhat egy bordán is... ha ettől félsz, akkor ilyen alapon ne vegyél semmit, mert előbb-utóbb minden tönkre fog menni..."Ami elromolhat..." -Murphy-
Új hozzászólás Aktív témák
ph A H115i Pro változat több ponton is megújul, és készül a nagyobb testvér is.
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest