Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DonToni

aktív tag

válasz haxiboy #31 üzenetére

Bevallom, nekem még új ez a kompakt vizes témakör, mert eddig csak paráztam miatta... mi van ha szivárog és eláztatja az alaplapot és/vagy a vga-t, stb... Most viszont az utóbbi fél évben elég sokat olvastam utána és a kompaktokra már egyáltalán nem jellemző, hogy eresztenének... (a régebbieknél is csak az alacsonyabb árú/minőségűre volt példa) Illetve ez azért nem teljesen igaz, mert most is látni (pl. Raijintek) hogy eresztenek, de ezek többsége megbontható...

Ha jól emlékszem, akkor pont a Corsair vállal olyan garanciát, hogyha eresztésből származik károd, akkor megtérítik azt is... bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos...

Egyébként ugye van kér gyártó akik a pumpákat adják a rendszerbe és ezek közül is inkább az egyikre esküsznek! (most szándékosan nem akarom leírni, hogy melyikre, mert a végén még nekem esnek... :U )
    Illetve felesleges maxon járatni a pumpát és akkor nem fog "hamar" tönkremenni!
    A venti meg ugyanúgy megállhat egy bordán is... ha ettől félsz, akkor ilyen alapon ne vegyél semmit, mert előbb-utóbb minden tönkre fog menni... :N

"Ami elromolhat..." -Murphy-

Új hozzászólás Aktív témák