- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
#72042496 #107 üzenetére
A plex-nek pont ugyanilyen bajai vannak, semmivel se jobb, mint a gyári (azon kívül, hogy királyul néz ki a felülete). http://www.ilifecentral.com/solve-plex-mkv-playback-problems.html
Anno futottam pár kört plex-el isÉs ezért merem viszonylag magabiztosan mondani, hogy etéren valószínűleg a Synology se jobb. Bár a twonky licenszem lifetime, szóval a majdani következő NAS-ra is át tudom vinni. Valahol vicces, hogy a full fapad Twonky az egyetlen, ami tényleg 100%-ban lejátszik mindent. Bár gondolom, ezért sem véletlen, hogy meg is kérik az árát.
Én kérek elnézést!
-
martonx
veterán
válasz
#72042496 #58 üzenetére
Hát ja, lehet, hogy legközelebb megkockáztatok egy Synology-t. Qnap-ot biztos, hogy soha az életben nem fogok újra venni, meghagyom a unix buzi rendszergazdáknak, hagy állítgassanak rajta mindent, amit csak akarnak.
De ahogy utána néztem a Synology se tűnt egy végletesen egyszerű faék, next-next-finish rendszernek ellentétben az általam már használt Zyxel és AsusTor nas-okéval.
Ha Zyxel vagy Asustor kijönne végre valami naprakész hardverrel, simán lehet, hogy átállnék rájuk a mostani Qnap-ról.Én kérek elnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat újdonsága 32 TB tárhelyet tud kezelni, és az árát is beszorították a 70 000 forintos határ alá.
- 3-4db. ÚJ BONTATLANOK GOODRAM CX400 512GB SATA3 (SSDPR-CX400-512)
- Új, bontatlan Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB 2000 MB/s
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- BONTATLAN! Seagate IronWolf Pro 3.5 10TB 7200rpm 256MB SATA3 ST10000NE0004 HDD!
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest