Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
autox3c
tag
válasz
H.Istvan25
üzenetére
Személyes példa a kicsi az akksira:
Elég nagy android rajongó voltam mindig is (telefon, tablet, TV, óra...volt minden), és egyszer csak váltottam 7 plus-ra, ez az első iphone amit használok. (konkrétan egyik ismerősöm sem hitte el olyan szinten nem voltam Apple kedvelő)
Soha nem volt még olyan telefonom, ami eddig bírta volna, pedig zömében phableteket használtam.
-
JBond
csendes tag
válasz
H.Istvan25
üzenetére
Még nem sikerült lekoppintani az Galaxy S8 design-ját Applenek talán 18-ra kész lesz!
-
juuzer
addikt
válasz
H.Istvan25
üzenetére
+1
A Xiaomi Mi Mixben több innováció van, mint az Apple-ben az elmult evek alatt összesen

-
törölt tag
válasz
H.Istvan25
üzenetére
Mégis milyen újítás kellene?

A droidosok köpködik az iOS és a WP/W10M rendszereket. Az iOS fanok ugyanezt dobják vissza.
A Windowsosok meg jajgatnak, hogy hú, nincs fejlesztés...
Nagyjából ez arra emlékeztet, amikor Béla meglátja Pistike gépén linuxon a 3D forgó kockát és neki is olyan kell. Persze gyaluljunk le mindent a gépről, mert ez kell!
Aztán másnap ott rohadna meg a linux, mert nem fut rajta a kálofduti...
A vevők annyi készüléket, változást kaptak relatíve hosszú ideig, hogy megszokták. Aztán mára mosógép funkció is kellene egy készülékbe!
Az utóbbi években a barom gyártók a normális ütemezés helyett rohamtempóban dobták piacra a cuccokat. Ennek az lesz a vége, hogy szépen kiégnek! Vevő mindig lesz, ez tény. Csak érdemi újítás már nem nagyon! S mivel bevett szokás lett 1-2 év után cserélni telefont, most majd ismét nem lesz trend az értelmesebbek körében. Mára szinte mindegyik platform esetén elmarad az varázs ami anno megvolt.
Az átjárható ötlet is a végén több bajt okoz, mint amennyi problémát megold. -
troviko
senior tag
válasz
H.Istvan25
üzenetére
A helytakarékosság jegyében pedig beraktak egy gumiharangot a jack helyére.
Epic.
-
GALARDO
addikt
válasz
H.Istvan25
üzenetére
Ha ősszel tényleg bemutatnak egy olyan szifont, aminek a kijelzőjébe van beépítve a tácsájdí, na akkor lehet beszélni az innovációról. Egyébkén évek óta senkinél nem láttam hatalmas innovációkat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Mikrotik routerek
- iPhone topik
- Mazda topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi