Új hozzászólás Aktív témák
-
_balázs_
csendes tag
válasz
kételkedem #20 üzenetére
Nem vagy egyedül,én ugyanígy jártam az előzővel.Ezt ha nem muszáj meg sem próbálom.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
kételkedem #20 üzenetére
Egyetlen probléma a DXVA támogatással volt XP terén (amit visz. hamar javítottak), de ettől eltekintve már kb. 2 éve mindig az aktuális havit használom, problémám sosem volt ebből kifolyólag.
-
lsc
nagyúr
válasz
kételkedem #20 üzenetére
Ki kényszerít rá hogy cserélj ? Nekem a 9.1 van fent, tökéletes . A release notes-ben meg leírják hogy mit javítanak, az összehasonlításokat is meg lehet várni . Az a baj szinte mindenki messiáskén vár az újra, holott a régivel sincs semmi gond /egy-két speciálisabb kivételtől eltekintve/ .
-
lsc
nagyúr
válasz
kételkedem #12 üzenetére
Mondjuk már régóta havonta ad ki drivert, nem tudom miért kellene ezen változtatni .
-
c41r0^
őstag
válasz
kételkedem #12 üzenetére
a megjelenő 3D-s alkalmazások hibajavításait/anomáliáit/optimalizálatlanságait nem lehet 3-4 hónapig húzni, bár hotfixszel megoldható lenne, de gondolom az közel ugyanannyi erőforrást igényel, mintha a driverbe pakolják bele havonta, ahogy ez most megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest