Új hozzászólás Aktív témák
-
_balázs_
csendes tag
válasz
kételkedem
üzenetére
Nem vagy egyedül,én ugyanígy jártam az előzővel.Ezt ha nem muszáj meg sem próbálom.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
kételkedem
üzenetére
Egyetlen probléma a DXVA támogatással volt XP terén (amit visz. hamar javítottak), de ettől eltekintve már kb. 2 éve mindig az aktuális havit használom, problémám sosem volt ebből kifolyólag.
-
lsc
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Ki kényszerít rá hogy cserélj ? Nekem a 9.1 van fent, tökéletes . A release notes-ben meg leírják hogy mit javítanak, az összehasonlításokat is meg lehet várni . Az a baj szinte mindenki messiáskén vár az újra, holott a régivel sincs semmi gond /egy-két speciálisabb kivételtől eltekintve/ .
-
lsc
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Mondjuk már régóta havonta ad ki drivert, nem tudom miért kellene ezen változtatni .
-
c41r0^
őstag
válasz
kételkedem
üzenetére
a megjelenő 3D-s alkalmazások hibajavításait/anomáliáit/optimalizálatlanságait nem lehet 3-4 hónapig húzni, bár hotfixszel megoldható lenne, de gondolom az közel ugyanannyi erőforrást igényel, mintha a driverbe pakolják bele havonta, ahogy ez most megy
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- BIOS topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest