- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
demagóg
aktív tag
válasz
Jim Tonic #28 üzenetére
Nekem sosem volt gondom SSD-vel...
Nekem sem eddig, bár nem is használtam mostanáig,elég volt az adatmentésre beérkező elrettentő példákat látni. De már megtörtem, mert a sebessége lenyügöző mivel nem létezik a seek time. Amúgy tényleg jött vissza vélemény ügyféltől, hogy SSD-t ő soha többé. De ez igaz NAS-ra és bármilyen más romlékony adathordozóra is. Szóval ebben nincs köztünk semmi vita szerintem. Mindegyik eszközt a maga helyén kell kezelni. De talán jelent valami stabilitást, hogy most is jönnek még 20 évesnél idősebb HDD-k. Most éppen egy 1991-es ST351A/X van a kezemben. És most látom, hogy a matrica büszkén hírdeti rajta a 70G értéket (igen, nagy G-vel van írva itt is.)
...HDD-k egyre gyengébb minőségben készülnek, tapasztalataim szerint.
Szerintem is, ennek lehet oka a technológiai határokat súroló megoldások egyre nagyobb száma is.Jeleztem is, hogy néhány kiragadott paramétere valamivel jobb mint amit SSD-re garantálnak. Persze a shock resistance pont nem az, csak alulról nézegeti egy SSD értékét.
...terepautózás közben mennyire van ideje az elektronikának...
Hát eléggé szűken, de beleférhet ha nem túl kemény a helyzet. Az első extrém érték érzékelésekor (pl. a gyorsulás első félhullám felfutó szakaszán) a fejet több mint 100km/óra sebességgel tudja kivágni a parkoló rámpára (természetesen parkolás elött már fékezve). Ez iszonyú nagy sebesség. Ez arra már éppen elég, hogy mire az "állandósult" rázkódás következtében a rezonanciák és a mechanikai torzulások miatt a belső rész elkezdené magát leamortizálni, addigra a fej már biztonságban van. Egy gond marad, amit nagyon nehéz kezelni, erős behatásra a forgó lemez belever a parkoló villába ami a lemez fölé nyúlik....G az gravitációs állandó, míg a g az nehézségi gyorsulás..
Igaz, legyünk pontosak.Csak copy-paste volt innen. Ja meg lestem innen is. Ha lapozgatok, gyakran hasonlókat látok, nagy G-vel. Persze van kivétel is (ha nem írják ki).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Házimozi haladó szinten
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest