- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeavyToys
senior tag
válasz Dilikutya #42 üzenetére
Jaja, most nálunk a könyvtári pályázat keretében lesznek majd új gépek, de itt is vagy A6 3500-ra, vagy ha belefér A6-3600-ra gondoltam.
Mondjuk mindenki i3-ban gondolkodik ezen az árszinten, de a dx11 meg a csomó extra kakaó a GPU-ban szerintem jobban kell, mint az a +5-10% CPU-ban.Én is megvárom a Trinity-t, aztán mérlegelek, mert én itthon nem játszok, arra még az E-350 is elég, szóval lehet megvárom a Brazosom utódját, a Kabinit, ami már 4 magos lesz, és 20W a max fogyija.
-
HeavyToys
senior tag
válasz Dilikutya #40 üzenetére
Nekem is APU van itthon, de csak E-350-es. Melóhelyen van A6-3500, meg laptopomban is az működik, szóval igen, én is elégedett vagyok vele!
De mire sikerült kisírnom egy AMD-s rendszert melóhelyen, (régi E5700-as Pentiumokat akartak), addigra szinte beleőszültem.
Ja és mélységesen egyetértek!
-
HeavyToys
senior tag
válasz Dilikutya #38 üzenetére
Jó legyen 60%-a a 7750 teljesítményének, de az már tényleg túlzásoktól mentes. Az, hogy megéri-e vagy sem, jó kérdés. Annak fényében, hogy nemsokára lesz egy 7660D-t tartalmazó Trinity APU, ami egy 5670 teljesítményét kell, hogy hozza, úgy a 30k igen sok.
De olcsóbb nem tuti, hogy lesz, mivel gondolom olvastad, a gyártósorok sem bírnak megfelelő mennyiséget termelni. Nvidia sem készül lehozni egyenlőre, 1-2 hónapon belül ebbe a kategóriába az új chip-jét, szóval szerintem nehéz kérdés. Szerintem árverseny nem nagyon várható, mellé a forint is elég kaki a dollárral szemben...
-
HeavyToys
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogwarts Legacy teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- Xbox tulajok OFF topicja
- Programozás topic
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X
- Red Devil Amd Radeon RX 5700XT 8GB Videókártya 6hó jótállás/számla
- MSI Amd Radeon RX 5700XT Videókártya 6hó jótállással/számlával
- KFA2 GeForce 1CLICK OC RTX 3060 12GB GDDR6 192bit
- HIBÁS! Gigabyte RTX 4090 WINDFORCE V2 24G Videókártya - Alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest