Új hozzászólás Aktív témák
-
imi123
őstag
Sziasztok!
Támogatja a játék a True Audiót vagy sem?
Ha igen akkor ügyesen eltitkolták.Mellesleg Mantle támogatás is be volt ígérve.Köszönöm!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Teljesen mindegy a hangkártya típusa. Itt nem a hangzás minőségéről van szó, hanem egy extra hangeffektről. Bármi lejátssza és mindegyik ugyanúgy. Egyszerűen az extra hangeffekt bekapcsolásával megváltoznak a hangok. Ahogy tecsu is írta. Utórezgést kapnak a virtuális szoba méretének megfelelően. Mindegy, hogy milyen hangchiped van az alaplapon vagy különb hardveren, és az is mindegy, hogy milyen hangszóróid vannak. A kiadandó hang fog megváltozni, ha bele lesz keverve a konvolúciós reverb. Konkrétan az eredeti hangállomány egy új hanggá alakul a memóriában.
-
Lomha 8V
addikt
Aki alaplapi hangchipről hozza elő a hangokat, annak teljesen mindegy szerintem. A normális hangzás egy korrekt (nem feltétlenül drága) hangkártyával kezdődik.
-
-
Madwe
nagyúr
-
LazaCCC
tag
Remélem a PC is megkapja a magáét
főleg, hogy aztán a konzolosok túlnyomó része a TV hangszóróján át hallgatja a játék hangját, nagyon kell oda ez a technológia
-
tecsu
addikt
Utózengésről. Az effekt a terem/tér akusztikáját adja vissza.
Más a hangzása egy hangforrásnak ha a csempézett fürdőszobában, a lépcsőházban, átlagos szobában vagy egy erdőben szólalna meg esetleg egy alagútban, híd alatt, arénában stb. A nagyobb tereken már-már visszhang. ;-) -
bbTamas77
aktív tag
Úgy néz ki nem mozgatta meg nagyon a játékosokat az új csoda 3D hangzás híre.
-
huskydog17
addikt
Szerintem nagyon ciki lenne, ha még utólag se engedélyeznék PC-n, hiszen ugye csak egy CTRL+C - CTRL+V az egész TrueAudio PS4-ről.
Főleg miután kiderült, hogy a játék egy teljesen új részecske-szimulációt fog használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest