- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
Döglött Róka #20 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy benak. Erto olvasas nem art az archoz, plane ha ugy allsz neki az embernek, hogy mit ugat. Azt irtam, hogy a vilag egyik legnagyobb cegenek a letezo legdragabb, felsopolcos termeke (ami amugy meg jo is, konkretan En is majdnem ilyet vettem) a sajat szoftvervel nem mukodik megfeleloen es utana a javitasra harom honapot kell varni, az boven ad okot a tulajoknak anyazni.
Mert surface termeket pont akkor veszek, ha azert workstation kategorias gep nem kell, de szeretnek biztos lenni benne, hogy MS oldalon minden flottul fog menni.Ami szamomra, mint vegfelhasznalo elfogadhato lett volna:
- Eleve nem jelenik meg a frissites
- 1,5 honapon beluli hibajavitas (ennyi kell, ezt megertem)
- De ha esetleg megsem jon ki 1,5 honapon belul, mert akkora adag szar kerult a palacsintaba, akkor is folyamatos kommunikacio, statuszreport a felhasznalok fele, esetleg mikor mar latszik a feny az alagut vegen, egy elore megadott deadline.Ehhez kepest amit kaptak az emberek, az az, hogy: Szar, bocs. Harom honap csend utan: Itt van, nesze. Plusz olyan embert a forumba, aki ha valaki megkerdojelezi, hogy ezt megis hogy gondolta a kedves MS, akkor nekiesik, hogy mit ugat.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest