Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
A firmware-t sikeresen feltettem. A modem csatlakozik a netre, de kicsit furcsán viselkedik. A power led folyamatosan, pirosan villog, a lan is zölden villog, az internet led viszont nem ég. A leirásodban szereplő linkről az eredeti firmware-t nem tudom letölteni, ha neked meg van meg tudnád osztani velem, hogy ha vissza kell adni a Tének, akkor vissza tudjam állitani.
-
senki66
senior tag
Nem, nem gondolom, hogy a világ összes eszküzének a jelszava benne van, de gondoltam van valami default jelszava ennek a modemnek. Mivel a Manuálban amit adtak hozzá nincs benne, ezért kerestem volna a Te leirásodban a jelszót. Ha nem tudom a jelszót, akkor is meg tudom csinálni az update-et?
-
senki66
senior tag
http://logout.hu/cikk/uj_firmware_d-link_adsl_modemekhez/firmware_frissites.html
Ennek alapján csinálom, eljutok a Telnetes login képernyőig, de nem tudom a user/pass-t, a leirásodban pedig
a 3.oldal nem töltődik be, pontosabban ugyan az mint a második és a Telnet login képernyővel van vége. -
senki66
senior tag
Szia,
Az aláirásod miatt privátban nem mertelek megkeresni. Nyilvánosan tudnál segiteni?
DSL 360R modemet kaptunk, a sebességgel nem vagyok megelégedve, de nem tudok semmilyen adatot kinyerni a modemből, mert el sem érem a webes(kezelő) felületét. Az IP elvileg 192.168.1.1 de nem tudom pingetni sem. ) próbáltam 192.168.1.2-őt is. Megtaláltam a leirásod az általad módositott firmware rátöltésről, de mivel nem tudom elérni a modemet igy el sem tudom kezdeni a procedúrát. Hogyan tudnék rácsatlakozni a modemre?
Gézengúz forumtárs javaslatára beállitottam a hálókártza ip cimét fix 192.168.1.2-re, de akkor nem is tudtam csatlakozni az internethez.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Új alternatív firmware D-Link DSL-321B, DSL-320B és 360R T1 ADSL modemekhez
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.11. Kitűnő hőmérséklet!
- Gigabyte GA-Z270M-D3P (Display Port, DVI, USB 3)
- Achtung! Steelseries Arctis Nova 5P
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest