- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
beldeczki
aktív tag
Ugye nem volt vivőkizárás amíg a teszt futott?
Nem volt.
Jól csináltad te azt a kábelezést? Nem lehet, hogy az egyik ér a DSL által használt érpárból véletlenül a földre ment?
Átnéztem kint és bent is a kötéseket, minden jó.
Első körben mindenképpen csinálj SNR monitorozást úgy, hogy nincs vivőkizárás, margin 100, és a házilag barkácsolt föld nincs bekötve.
Ezzel fogok majd kezdeni, margin 70-en volt, ezt utólag vettem csak észre... de következőben már 100-on lesz.
Második körben győződj meg róla, hogy valóban nem a telefon érpár egyik tagját sikerült bekötni a földbe, és most az dsl egy nem használt éren megy félig. Igen, akár egyetlen éren is tud működni a dolog, de rettenetesen rossz lesz a sebesség és a stabilitás.
Átnéztem mindent, sebesség ugyanannyi mint idáig is volt (6.5 megabit).
Tehát majd csinálok SNR monitorozást földeléssel és földelés nélkül is.
-
beldeczki
aktív tag
Múltkori képeim:
Így kötöttem be most is, csak a földelőszálat meg a két nem használt ért egybekötöttem és összekötöttem a házba menő másik két érrel. Bent házban pedig oda rakok földelést (szürke-fekete). Szerintem tuti jól kötöttem be, át is néztem többször is. Sebesség is ugyanannyi mint amikor előtte nekiálltam...
Na mindegy. A lényeg.
Újra nekiállok, alaposan átellenőrizve mindent. Házban rendesen bekötöm a bekötődobozba a kábelokat, két érre pedig csináltam rendes földelést, amivel szabályosan tudok dolgozni, igaz a konnektorról veszem ugyanúgy, de még is csak igényesebb.
Stabilitásra kitérve. Régebben úgy 2-3 naponta szakadt. De mostanában nem tudom mi történt vele, de max áramszünetkor szakadt meg a kapcsolat, amúgy betonstabil volt (nem szakadt egyáltalán). Épp most néztem rá routerban és másfél órája aktív a kapcsolat (és nem volt áramszünet...). Inkább átnézem itt a dolgokat.
Legközelebb egy alapos adathalmazzal jelentkezek ha megfelel. Tehát földeléssel 3 órás (figyelek rá) SNR monitorozást készítek plusz grafikonokat mindenhonnan és ugyanezt földelés nélkül. Ekkor szerintem tovább tudunk lépni. Az eddigi segítséget meg köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest