Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kris87
aktív tag
Nálam is ez a hiba áll fenn, ugyancsak mikrotik board-ot tettem a modemre (csak egy 333-mast), nekem stabilabb, mint bármi mással eddig. A teljes sávszélesség kb. 95%-át engedem tovább LAN irányba, így marad némi "tartalék" a board-ban, nem mászik el nagyon a ping és nem is szakad úgy, mint előtte 3 másik routerrel. Beszéltem egy t-home-os kolléga által javasolt ugyancsak t-home-os szakemberrel, akiről ódákat zengenek, de nem is hallott arról, hogy mi az az LCP Request, továbbá szerinte azért van nálam hiba, mert túl van okosítva a modemem és egészen biztos elpiszkáltam valami beállítást, ugyanis ha a vonalam jó akkor más gond nem lehet. Gyorsan elköszöntem a "szakember"-től, miután a megfelelő kompetenciájával felb@szta az agyam. Egyszerűen nincs senki, aki érdemben hozzá tudna szólni a témához t-home oldalon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Honor 70 (FNE-NX9), 8/256GB, 5G, Dual SIM, Éjfekete, független, garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256GB 100% akku (garanciás, független) + Apple Watch Series 5 80% (garanciás)
- Eladó ASUS ROG Claymore II RGB RX HU Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest