Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Az az érdekes, hogy több napig szakadásmentesen ment, tegnap meg egybõl ilyen durva módon jelentkezik. Pontosabban már nagyjából két hete ment szakadás nélkül a család csomag. Erre tegnap kb egy órán át csak másodpercekre volt netem. A kábelezési gondnak szerintem korábban is kellett volna jelentkeznie, és utána folyamatosan fenn kéne állnia. Nálam valami durvább, de nem állandóan jelentkezõ gond lehet. Az eszközök talán kizárhatók, fogalmam sincs, hogy mi lehet. A mai dolog nem is este, hanem 5 óra körül kezdõdött. A modemet szerintem nem tudom odatenni, ahova gondoltad. A bejövõ vezeték padláson van, áram nincs, és nem is nagyon akarom szétbuherálni a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest