Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
moszat
csendes tag
Szia
Vártam 3 napot, nem történt semmi. Felhívtam őket, hivatkoztam mindenre, arra is amit írtál, meg az elmúlt 1.5 év pozitív tapasztalataira...erre közölték, hogy kiemelt ügyként fognak kezelni, rámengedik a nagy több napos tesztjüket, és ha utána is ragaszkodom az ő véleményüktől eltérő akaratomra, egye fene alapon lehet, hogy visszakapom a 15 megás profilomat. Viszont onnantól felejtsem el a műszaki hibabejelentés segítségnyújtását.
A 321b-s modemmel szinte sosem volt szakadásom az elmúlt év alatt, vagy nem vettem észre. A 360r-el már rosszabb lenne a helyzet. De most egy "mélységesen mélyen" hozzáértő kolléga fogja megnézni a vonalat (ők mondták így)...szal lehet elbúcsúzhatom a 15 megától.
Most mindent felteszek arra amit mondtál, hogy szuper a vonalam....aztán bízok.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő