Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
A DMT csak az alternatív firmware-rel működik.
Megmondom őszintén én napokon át teszteltem, de nem volt szakadásom egy sem, viszont nálam nincs annyira kicsutkázva a vonal, mint ahogyan nálad valószínűleg van.
Nagyon fontos lenne kideríteni, hogy hol az igazság, de ehhez csak az én firmware-emben vannak meg az eszközök.
Amit a spektrumkép nélkül ajánlani tudok:
Ha visszarakod a V.1.1-es saját firmware-emet, akkor a Target SNR margin résznél a DSL beállításoknál írj be 150-et és így mentsd el a beállításokat (minden más úgy ahogyan a leírásomban van), és nézd meg, hogy így szakad-e, illetve csinálj nekem spektrumképet, ahogyan a leírás "Vonaldiagnosztika, DMT" című fejezetében van. A target SNR margin emelésével több tartalékot fog képezni a rendszer így valószínűleg nem fog szakadni a vonal. Az én verzióm nyitólapján a DSL uptime jelzi, hogy mióta van szinkronban az ADSL, ez mutatja, hogy mikor szakadt meg utoljóra a vonal.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby rádiós topik
- Flint 2 OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest