Új hozzászólás Aktív témák
-
^Boss
őstag
1. az extreme procin kivul, amely 1333-as memot fog tamogatni, a tobbi csak 1066-ost tamogat. 1600-asrol szo sincs!
2. erre nem tudok mit irni, most mar van olyan aron ddr3, hogy lehessen valtani, az, hogy a ddr2 olcsobb (kb mar veszteseges), arrol nem tehet az intel
3. ph-s cikkek datumai:
Ringben az Athlon 64 és az Athlon 64 FX2003-10-27 Az AMD nyolcadik generációs processzora másfél éve várakoztatja a nagyérdeműt, ám most menthetetlenül megmérettetett.
Bemutatkozik a Socket 939 és az Athlon 64 3800+
2004-07-08
tehat egymas alternativai voltak, de azert amolyan viccbol 9-10 honap elterest beiktattak (nem azert, hogy egy HC user megvegye az s754-et, mivel gyorsabb volt a Prescottoknal, es hogy utana megint megvegye ujra az S939-es rendszert is, csupan viccbol)
na ezt masnak add be legy olyan szives, mert en nem hiszek a hatartalan amd joszandekban
4. igy jarnek el, de nem teljesen tudod kihasznalni egy am2-es lapban az uj procikat, ezt bevallhatod (nem veletlen vesz mindenki szinte uj lapot hozza, a lenyeg tok ugyanaz)
5. ebben igazat adok (de volt olcsobb ilyen lap is, pl az abit 975Xes lapja), de pl egy P35-os P5B-t mar a kezdetektol megkaptal 27-28-ert, es azzal a mai napig minden proci elmegy, lassan 2,5 eve (kompromisszumok nelkul.)ertem teljes mertekben, en a rokabor megjegyzesedre irtam a masolasi dolgot. (leforditsam szorol szora?)
"As Pat Gelsinger [Intel] told me when AMD integrated the memory controller, he said you can only do that once - what do you do to improve performance next?"
"Ahogy Pat mondta nekem, amikor az AMD integralta a memovezerlot (a procikba), azt mondta, csak egyszer csinalhatod ezt meg - mit fogsz tenni kovetkezoleg a teljesitmeny novelese erdekeben?"
mint mondtam, a rokabor megjegyzesedre reagaltam, ezt csak nyugtaztam egy ertem-mel, mit kene erre irnom? teljesen igaz, amit mond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i3-6100T 100% tesztelt, hűtő nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3682, 100% Akkumulátor
- Kiárusítás - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest