Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ^Boss

őstag

válasz dezz #129 üzenetére

1. az extreme procin kivul, amely 1333-as memot fog tamogatni, a tobbi csak 1066-ost tamogat. 1600-asrol szo sincs!
    2. erre nem tudok mit irni, most mar van olyan aron ddr3, hogy lehessen valtani, az, hogy a ddr2 olcsobb (kb mar veszteseges), arrol nem tehet az intel
    3. ph-s cikkek datumai:
    Ringben az Athlon 64 és az Athlon 64 FX

2003-10-27 Az AMD nyolcadik generációs processzora másfél éve várakoztatja a nagyérdeműt, ám most menthetetlenül megmérettetett.

Bemutatkozik a Socket 939 és az Athlon 64 3800+

2004-07-08

tehat egymas alternativai voltak, de azert amolyan viccbol 9-10 honap elterest beiktattak (nem azert, hogy egy HC user megvegye az s754-et, mivel gyorsabb volt a Prescottoknal, es hogy utana megint megvegye ujra az S939-es rendszert is, csupan viccbol)

na ezt masnak add be legy olyan szives, mert en nem hiszek a hatartalan amd joszandekban :)

4. igy jarnek el, de nem teljesen tudod kihasznalni egy am2-es lapban az uj procikat, ezt bevallhatod (nem veletlen vesz mindenki szinte uj lapot hozza, a lenyeg tok ugyanaz)
    5. ebben igazat adok (de volt olcsobb ilyen lap is, pl az abit 975Xes lapja), de pl egy P35-os P5B-t mar a kezdetektol megkaptal 27-28-ert, es azzal a mai napig minden proci elmegy, lassan 2,5 eve (kompromisszumok nelkul.)

ertem teljes mertekben, en a rokabor megjegyzesedre irtam a masolasi dolgot. (leforditsam szorol szora?)
    "As Pat Gelsinger [Intel] told me when AMD integrated the memory controller, he said you can only do that once - what do you do to improve performance next?"
    "Ahogy Pat mondta nekem, amikor az AMD integralta a memovezerlot (a procikba), azt mondta, csak egyszer csinalhatod ezt meg - mit fogsz tenni kovetkezoleg a teljesitmeny novelese erdekeben?"
    mint mondtam, a rokabor megjegyzesedre reagaltam, ezt csak nyugtaztam egy ertem-mel, mit kene erre irnom? teljesen igaz, amit mond.

Új hozzászólás Aktív témák