- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Várjuk szeretettel a mali 600-as táblagépeket
-
Peetee(tm)
aktív tag
ARM-nél tényleg nem viccelnek "27%-kal nagyobb órajelet érhetnek el, 19%-kal kisebb fogyasztás mellett, és az IGP-k lapkán elfoglalt helye is 24%-kal kisebb"
Mondjuk mindig is a kreítivitásuk és a leleményességük tette őket naggyá, és az hogy mindezt átültetik a valóságba. -
Cathulhu
addikt
válasz
petrelli86 #7 üzenetére
-
törölt tag
válasz
petrelli86 #7 üzenetére
A fél PH és Itcafe fórum
Kíváncsi vagyok, az Apple is használni akarja e majd ezt. Jobs idejében kapásból rávágtam volna, hogy igen, de a Cook érában már semiben sem vagyok biztos.
-
petrelli86
aktív tag
válasz
WWWWWWWWWWWW #5 üzenetére
létezik ilyen itt hogy tűrt kategória?
-
Löncsi
őstag
válasz
WWWWWWWWWWWW #5 üzenetére
Értem, gondolom nehéz lett volna egy normális nicket regisztrálni...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
WWWWWWWWWWWW #1 üzenetére
Amikor valaki épít egyet. De egyelőre nem dolgoznak rajta a gyártók.
(#2) noisia: Ahogy a szöveg is írja mostantól kidolgozott dizájnként is licencelhető a termék. Ennyi. Nem sematikus dizájnt kapsz, hanem valóst.
-
Löncsi
őstag
válasz
WWWWWWWWWWWW #1 üzenetére
Király a neved.
-
noisia
aktív tag
Ezt a POP dolgot nem igazán értem. Akkor ez most szabadon licenszelhető bárki számára, aki IGP-t akar az IGP nélküli SOC-ához, vagy hogy?
-
WWWWWWWWWWWW
csendes tag
Abu, szerinted mikorra várható egy olyan arm-os gép, ami 4-5 wattból ellátja egy irodai gép feladatait Ubuntuval? (Libreoffice, böngésző, egy kicsi Flash)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest