Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDMI topic
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Hehe, én januárban még, ha jól rémlik 18k-t adtam a 32Gb-osért.
Ez meg milyen hülyeség a cikkben, hogy azért, mert USB csatlakozója is van, már biztos hogy lassú lesz? SATA-II is van rajta, és azon át eléggé sebes olcsó MLC-hez képest. Nálam ATTO szerint itt-ott megcsípi a 180Mb/s olvasást (de 150 felett van), és 90 körül írkál. (most nem vagyok otthon hogy megnézzem, de kb. ennyi rémlik) -
rebugra
aktív tag
Nagyon bejönnek ezek az SSD-k csak már jó lenne ha az én gépembe is lehetne 1 ilyen...de az még arrébb van, mikorra megfizethető lesz.
-
Márton
nagyúr
nem hülyeség.
képzeld én vettem, köszöni jól van, és ha úgy adódik csak kikapom és
másik gépen usb-n pendrive-ként használom. Nincs 20-30gigás pendriveom igy nagyon jól jön nagy fileok másolásakor. És szeretem hogy nem érzékeny az apróbb ütődésekre, koccanásra. Vinyónál mindig a hideg kirázna. -
bteebi
veterán
"A Buffalo egyelőre még nem adott ki információt a sebességükről, de az USB csatlakozó miatt viszonylag alacsony tempóra lehet számítani"
Na ez így ebben a formában mindenképp hülyeség. Ha lassú lesz, az nem az USB miatt lesz, de ha még gyors is lenne, akkor is simán lehetne rajta USB, "viszont így akár külső adattárként is használhatók lesznek, ami mindenképpen hasznos funkció" - háááááááááááátt... nevezhető hasznosnak, de amúgy hülyeség. Egy ilyen drága ketyerét nem pen drive-nak vesz az ember
. Akkor már inkább egy 250-320-500 gigás 2,5"-os winchester, lassabb az se lesz
, igaz, kicsit hangosabb, ugyanakkor jóval nagyobb és csak a töredékébe kerül egy ilyen SSD-nek. -
waterman_
aktív tag
szerintem nagyon ötletes, hogy van rajtuk usb csatoló is. például ha az életútja vége felé egy hurcolászós külső winyó lesz belőle, akkor nagyon is kapóra jön. vagy ha valamilyen okból laptophoz kéne csatlakoztatni. vagy esetleg archivál rá az ember és csak addig kell bedugva lennie, míg rátölti az adatokat. végső esetben egy jó sokszor újraírható pendrivenak is lehet használni. vagy például nem akar valaki fél kilós winyót hurcolni a zsebében, de jó ha nála van a teljes munkája. usb-n még egy netbookhoz is könnyedén csatolható, nem kell neki kiegészítő áramforrás, akár a hegy tetején is lementhetem a digit fényképezőről rá a lépeket.
ha veszek biztos, hogy usb csatolóval szereltet keresek majd. -
Ejj, csak ne lenne ilyen drága....

-
redgold
tag
Tudomásom szerint ezen fajta USB csatlakozások az SSD-ken inkább a firmware frissítésére szolgálnak, mint tényleges adatátvitelre.
-
^Clown
addikt
Az USB csak egy extra rajta, néha tényleg jól jöhet (pl. vinyócserénél nem kell külön rack-et venni, hanem csak usb-n áttolod a cuccot rá, és kész).
-
Márton
nagyúr
"nem adott ki információt a sebességükről, de az USB csatlakozó miatt viszonylag alacsony tempóra lehet számítani"
Ez mekkora LOL!
Nyilván az USB-n 28-30megára lehet csak számítani mint bármely usb rack-kel, de
ez miért zárná ki azt hogy satán keresztül viszi a 120-130megát is?
(amit tapasztalatból mondok)
-
Killing
addikt
Hiába gyors az SSD,de az USB 2.0 tényleges adatátviteli sebessége ezekhez képest elég gyatra.Talán majd az USB 3.0-val lenne ez nyerő.
-
deicide
veterán
Úgy nézem, ez pont az, amit már hónapok óta árulunk és személy szerint használok is 3db-ot raidben nagy megelégedésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Suzuki topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- World of Warships
- Óra topik
- További aktív témák...
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Akkor már inkább egy 250-320-500 gigás 2,5"-os winchester, lassabb az se lesz
, igaz, kicsit hangosabb, ugyanakkor jóval nagyobb és csak a töredékébe kerül egy ilyen SSD-nek.