Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Éppen erre gondoltam én is, amikor a cikket olvastam.
Helyesebb lenne azt írni, hogy "kislányokra szabva". Ugyanis nőkön egy bizonyos kor után (ez általában az általános iskola alsóbb osztályait jelenti) iszonyatosan ciki a rózsaszínű ruhák viselése, illetve a rózsaszínű dolgok iránti rajongás.
Egy jól szituált, jó ízléssel megáldott hölgy nem is hord ilyen színű öltözéket, sem kiegészítőt.
"Aquila non captat muscas."
-
nagyúr
Ja, de cuki!
Ettől a színtől
mindjárt hányokteljesen odavagyok!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
válasz sing1ep1ayer #15 üzenetére
A beats-t én nem említettem volna azokkal a márkákkal egy mondatban.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
baluka26
nagyúr
válasz sing1ep1ayer #17 üzenetére
AKG, Senn, Beats fülhallgatóban az ergya kategória.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
sing1ep1ayer
őstag
Köszönjük! Most megtudhattuk, hogy te egy roppant igényes ember vagy, olyannyira, hogy a felsorolt márkák neked már a sz@r kategóriába tartoznak. Gondolod a Meelec jobb ezeknél?
Azért remélem észrevetted, hogy a gyári fülesekhez képest írtam minőségi darabokat, nem pedig az volt a célom, hogy a világ legjobb készülékeit nevezzem meg. Olyan ez, mint amikor a drága-, vagy luxusautóról az emberek többsége a Mercire, vagy BMW-re asszociál, miközben ezek sehol nincsenek például egy Pagani Zonda R-hez képest, aminél (feltételezem) számodra az autó fogalma kezdődik.[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz sing1ep1ayer #15 üzenetére
A pasik közül sokan azért nagyon odafigyelnek a minőségre, de csajokat nem sűrűn látok Sennheiserekkel, AKG-kal, vagy BEATS by Dr. Dre fülesekkel szaladgálni.
Ezen felröhögtem Senn, AKG, Beats és odafigyelnek a miőségre?
ON is legyen: Randa, és elég kényelmetlennek is tűnik ránézésre... ha már divatolni kell akkor nálam a Meelec a favorit.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
sing1ep1ayer
őstag
-
stratova
veterán
válasz sing1ep1ayer #13 üzenetére
Szerintem ez nemtől független tényező.
-
sing1ep1ayer
őstag
Szép ez, a csajoknak biztosan bejön. Kérdés, hogy őket érdekli-e a fülesük minősége, vagy csak random vesznek valami olcsóbbat, amikor szükséges.
-
- Nem tud valaki valami jó kocka szülinapi ajándékot?
- Szünetmentes táp!
- Csajnak...
- Rózsaszín szünetmentes táp![ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
banhammer
veterán
A lapitott kabel bejovos.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
bteebi
veterán
Nem lenne pedig rossz a dizány, ez a lapított kábel nekem spec. kifejezetten tetszik. A rózsaszín (pink? miez? ) viszont tényleg eléggé nőies, de kékben vagy full feketében/fehérben még akár el is fogadnám, bár nem igazán szeretem ezt a fajta szilikonos füldugó kialakítást. Az ára szerintem nagyjából rendben van, és remélhetőleg a hangminősége is korrekt. Kérdés, hogy itthon mennyiért lesz elérhető.
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Rayyy
senior tag
Csak nehogy a Mások beszóljanak, hogy "nemcak lányok fülébe való ez, cukifiúk!"
Minden a legnagyobb render!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MikroTik R11e-LTE Mini PCI-E hálózati kártya
- ASUS GeForce RTX 4070 SUPER Dual EVO OC 12GB GDDR6X 192bit (DUAL-RTX4070S-O12G-EVO/90YV0KC0-M0NA00)
- Dell WD15 USB-C dokkoló + 130W tápegység
- Zotac Nvidia GeForce GTX 1080 8GB 256BIT
- Lenovo X1 Carbon érintőképernyős laptop, I7-es processzorral, 240 GB SSD-vel, új akksival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest