- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Peetee(tm) #21 üzenetére
En 920-on gondolkoztam, mert most H100 traktor van a gepemben. Nalam ha 11 voltot kap, akkor ugy csorompol mint egy 30 eves diesel. Aztan ratalaltam a silver arrow-ra es szerelem elso latasra ..... most nem tudom hogy szabaduljak meg a szerencsetlen traktortol. Megegyszer ilyen "vizes-jatek" mereg-draga arral nem lesz a gepemben.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Peetee(tm)
aktív tag
Aki teheti és még kap valahol, 17k körül Antec H2O 620-at az vegye meg! hihetetlen halk és baromi jó a teljesítménye. Egyetlen idegesítő dolog vele kapcsolatban az pedig a szerelhetősége.
Mérnök ember vagyok, de azért kellett egy kicsit gondolkodni rajta úgy hogy az összeszerelési útmutató is van mellékelve. Itt jegyezném meg, hogy egy kb 3 lépést átugrott a készítő. Mindezért kárpótol a teljesítmény, minőség és a csendessége.Az életben 1 dolgot adhatsz fel, levelet a postán! Peetee(tm)
-
Milka 78
nagyúr
Mert nem is kell neki Az a baj,hogy ez tényleg gyártói malőr.Én is 3x cseréltettem a H80-at(mondjuk egyet én égettem le az átkötözgetés közben ),de most hogy levittem 2000rpm alá a pumpa fordulatszámát teljesen jó(pumpa
venti vezérlés előlapi panelen). Viszont az egyszerű user azt látja,hogy kösd az A kábel a B csatira és örülj.Persze nem érti,hogy miért kerepel a pumpa,mert ugye ő nem hibázott és követte a gyártó utasításait amiben szó nincs arról,hogy még neked kell venni külön átalakítót és potit,hogy ne keljen kombájn hangra aludnia.Remélhetőleg az új széria ennek a hibának a megszüntetéséről szól -
vinibali
őstag
próbálkoztam én is vízzel, de a pumpa hangja egy 300-as fordulaton működő SWiF2-höz képest kopácsolás
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
Graphics
Jómunkásember
Csak akkor lesz traktorhangja, ha 12V-nál többet kap, és túlpörög a pumpa, és nem csak a H50-es / H60-as, hanem a többinek is.
Csak az átlag juser sajnos nem tudja ezeket
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Xaels
félisten
Nekem H60-am van. Nincs traktor hangja, sőt. Most az i7-2600-al dolgozik csendben, de előtte egy NZXT Vulcanba volt beszerelve egy Scythe Slim ventivel a Phenom II-re és azt is szépen elvitte. Ha nem játszottam vele akkor elvitte passzívban azt is.
(#15) Dagidög: az már egy teljesen más kategória.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Graphics
Jómunkásember
Vagyis 92mm-est. / csak már lejárt a szerk.idő /
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
A CoolIT olyan is, számomra az a traktor-vízhűtés-szindróma, de az is relative user-error, mert 12V-on sokkal többet kap a pumpa, és azért túlpörgeti, csak sokan gyártói malőrnek vélik. Szerintem.
A 920-as viszont passzívan is elvisz egy közepes procit, nekem az Asetek LCLC / H50 /
vékonyradis is simán elbír az i5-2400-assal.Kíváncsi lennék , generációs összehasonlításos tesztre, hogy miben változtak az egyes generációk.
Amúgy az Asetek oldalán nézelődve, már kihoztak egy ténylegesen HTPC-khez való hűtést is, méghozzá 90mm-es radiátorral, ami kisebb házakba is elfér.
[ Szerkesztve ]
-
-
mepet
addikt
Szemantikai hiba a szövegben:
Helytelen: "ami szintén a fent ecsetelt Antec megoldásra épül"
Helyes: "ami szintén a fent ecsetelt Asetek megoldásra épül"
-
VS461
tag
Néha rácsodálkozom, hogy hova fejlődött ez is. Nekem anno a Ninja 2 bevált, most meg a Big Shuriken dolgozik a kis miniITX cuccomban, úgyhogy csak érdeklődés miatt olvasom a vízhűtős cikkeket. Emlékszem, haver még 2004-ben sok-sok pénzért kotort össze vízhűtő blokkot, pumpát, ilyesmit; a proci közelében, a csöveken törölközőcsíkok voltak feltekerve, hogy megóvja az alaplapot. Kiváló, egész estés program volt öt-hatszor légteleníteni a rendszert. A radiátor meg egy Lada- vagy Moszkvics-hűtő volt a saját, lassított ventilátorával, kis tápegységről, az ablakon kívülre vezetve. Csodájára jártunk, én akkoriban még azzal küzdöttem, hogy hogyan kell összerakni egy alap konfigot. Meg persze hülyének is néztük , hogy minek a víz a gépbe, aztán meg majd jól zárlatot csinál, és leshet
Ezt meg csak le kell venni a boltban a polcról, és fel kell rakni a procira...
Helicopter pilots are different... "За всю историю никто и никогда не сумел завоевать Афганистан. Hикто и никогда" - 9я рота
-
M@trixfan
addikt
Na igen, itx házba jól jöhetnek ezek. Lehet valami ilyesmi a legjobb megoldás egy itx gaming pc építéséhez.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Egy nagyobb külső radiátorral passzívan el tudnám képzelni, de nem 65 euróért...
Analóg vén majom egy digitális világban
-
atti_2010
nagyúr
Ezek nagyon jók egy kicsi házban ahol kívülre kerül a meleg és nem fűti egymást a VGA-val, egy kis fantáziával meg lehet oldani hogy kívül legyen a hűtő és külső térből szívja a levegőt is, nagymértékben növeli a hatásfokot.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Xaels
félisten
Passzív vízhűtés? Azért az esetek nagy százalékában kell ventilátor a radiátorra. Ezeknek a vízhűtéseknek a legnagyobb előnye, hogy relatív messze lehet a hőleadó felületet tenni az alkatrészektől, sokkal jobban variálhatóak mint a félkilós léghűtő testvéreik.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
BadGe
aktív tag
Nem egészen értem, hogy a passzív vízhűtést hogyan lehet és miért érdemes aktív ventillátoros hűtéssel keverni??? nem pont az lenne a lényeg, hogy csendes legyen a cucc? ge.
-
Xaels
félisten
Ezt a felfogatást el kéne felejteni végre. Sehol nem olvastam róla pozitív véleményt még és magam sem találtam túl jónak egy H50-nél.